[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Kartoitukset: Yksittäisten käyttäjien toimintaan perehtyminen

Käyttämällä Kartoitusten käyttäjien kartoitustekniikkaa voit valita tietyn käyttäjäryhmän ja perehtyä sen jokaisen yksittäisen käyttäjän toimintaan. Näin voit tehdä hyödyllisiä huomioita tietystä käyttökulusta tai tutkia tiettyyn käyttökulkuun liittyviä ongelmia.

Aloita valitsemalla käyttäjäsegmentti, jota haluat tutkia. Klikkaa sitten jokaista yksittäistä käyttäjää, jotta näet vain hänen toimintansa. Jos löydät mielenkiintoisia tapahtumamalleja, voit luoda segmentin ja katsoa, kuinka moni muu käyttäjä käyttäytyy samalla tavalla.