Pyydä Analyticsin käyttöoikeutta

Jos saat linkin Analytics‑dataan, kuten raporttiin tai hallintapaneeliin, ja sinulla ei ole tilin käyttöoikeutta, voit pyytää sitä.

Klikattuasi saamaasi linkkiä voit lähettää kyseisen Analytics‑tilin järjestelmänvalvojille käyttöoikeuspyynnön sähköpostitse klikkaamalla Pyydä käyttöoikeutta. Kuka tahansa näistä järjestelmänvalvojista voi myöntää sinulle tilin luku‑ ja analysointioikeudet.

Saatuasi oikeuden käyttää tiliä voit pyytää lisäoikeuksia siirtymällä Järjestelmänvalvoja‑välilehdelle ja klikkaamalla Tili‑sarakkeesta Käyttäjähallinta.

Jos olet Analytics‑järjestelmänvalvoja ja sinulla on Hallinnoi käyttäjiä ‑käyttöoikeudet, saat käyttöoikeuspyynnön sähköpostitse.