Analyticsin pääsyoikeuden pyytäminen

Jos saat linkin Analytics‑dataan, esimerkiksi raporttiin tai hallintapaneeliin, eikä sinulla ole tilin pääsyoikeutta, voit pyytää sitä.

Klikattuasi saamaasi linkkiä voit lähettää kyseisen Analytics‑tilin järjestelmänvalvojille pääsyoikeuspyynnön sähköpostitse klikkaamalla Pyydä pääsyoikeutta. Joku järjestelmänvalvojista voi myöntää sinulle katsojan roolin.

Saatuasi tilin pääsyoikeudet voit pyytää lisää lupia siirtymällä Järjestelmänvalvoja‑välilehdelle ja klikkaamalla Tili‑sarakkeesta Käyttäjähallinta.

Jos olet Analytics-järjestelmänvalvoja, jolla on järjestelmänvalvojan rooli, saat pääsyoikeuspyynnön sähköpostitse.