Brukeradministrering for attribusjonsprosjekter

Legg til, endre og fjern attribusjonsbrukere.
Attribusjonsfunksjonen er foreløpig i betaversjon.

Attribusjonsprosjekter arver brukertillatelser fra Analytics-kontoen din, på samme måte som områder arver brukertillatelser. Det betyr at alle brukere som har Analytics-tillatelser på kontonivå, har tilgang til attribusjonsprosjektene dine, med mindre du angir noe annet.

Hvis du har Administrator-rollen for enten Analytics-kontoen eller attribusjonsprosjekter, kan du også opprette nye brukere og redigere tillatelser på attribusjonsprosjektnivå.

Du finner følgende informasjon i denne artikkelen:

Om ulike tillatelsesnivåer

Tre tillatelser er tilgjengelige, og du kan bruke dem enkeltvis eller kombinert: Merk: Analytiker-rollen gjelder ikke for attribusjonsprosjekter.

Rolle Forklaring
Administrator

Du kan administrere kontobrukere (legge til og slette brukere, tildele tillatelser). Inkluderer ikke redigerings- eller analytikertilgang.

Du kan gi full tilgang til enhver bruker, innbefattet dem selv, til alle kontoer, områder eller rapporteringsvisninger som brukerne har den aktuelle tillatelsen for.

Redigerer

Du kan utføre administrative og rapportrelaterte funksjoner, men ikke administrere brukere eller se rapportdata.

Du må ha redigeringstilgang på kontonivå for å kunne opprette attribusjonsprosjekter.

Du må ha redigeringstillatelse på attribusjonsprosjektnivå for å kunne slette eller endre dem.

Seer Du kan se rapport- og konfigurasjonsdata samt manipulere data i rapporter (f.eks. filtrere tabeller og legge til sekundære dimensjoner).

Legg til brukere

1. Logg på attribusjonsprosjektet ditt på https://analytics.google.com/analytics/attribution
  2. Bruk kontovelgeren øverst til venstre for å navigere til det aktuelle attribusjonsprosjektet du vil tilordne tillatelser for.
  3. Gå til Konfigurer > Prosjektinnstillinger, og klikk deretter på Brukeradministrering.
  4. Klikk på Legg til-ikonet Add øverst til høyre, og velg Legg til brukere.
  5. Skriv inn én eller flere e-postadresser til brukere, avgjør om du ønsker å varsle nye brukere via e-post, og velg en tillatelse.
  6. Klikk på Legg til-knappen.

Du kan også legge til brukergrupper ved å følge fremgangsmåten ovenfor.

Endre brukere

Slik endrer du eksisterende brukere:

1. Gå til Attribusjon > Konfigurer > Prosjektinnstillinger > Brukeradministrering
  2. Rull til eller søk etter brukeren du ønsker å endre tillatelsene for.
  3. Velg en ny tillatelse.
  4. Klikk på Lagre-knappen.

Fjern brukere

Gå til Attribusjon > Konfigurer > Prosjektinnstillinger > Brukeradministrering.

Slik fjerner du enkeltbrukere:

1. Rull til eller søk etter brukeren du ønsker å fjerne.
  2. Klikk på Mer-menyen med tre prikker more menu i raden som inneholder den aktuelle brukeren.
  3. Velg Fjern tilgangen.
  4. Klikk på Fjern i forgrunnsvinduet.

Slik fjerner du flere brukere samtidig:

1. Merk av for alle brukerne du ønsker å fjerne.
  2. Klikk på Fjern øverst til høyre.
  3. Klikk på Fjern i forgrunnsvinduet.