Gestió d'usuaris als projectes d'atribució

Afegiu, editeu i traieu usuaris a la funció Atribució.
La funció Atribució s'ofereix actualment en versió beta.

Els projectes d'atribució hereten els permisos d'usuari del vostre compte d'Analytics, de manera similar a com ho fan les propietats. Això vol dir que tots els usuaris amb permisos del nivell de compte a Analytics tenen accés al projecte d'atribució, tret que especifiqueu el contrari.

Si teniu la funció d'administrador per al compte d'Analytics o per a un projecte d'atribució, també podeu crear usuaris i editar permisos al nivell de projecte d'atribució.

Contingut d'aquest article:

Sobre els nivells de permisos

Disposeu de tres permisos, que podeu aplicar de manera individual o conjunta. Nota: la funció d'analista no s'aplica als projectes d'atribució.

Funció Explicació
Administrador

Permet gestionar comptes d'usuari (afegir o suprimir usuaris i assignar permisos). No inclou la funció d'editor ni la d'analista.

Permet concedir tots els permisos a qualsevol usuari (fins i tot a un mateix) per a qualsevol compte, propietat o visualització per al qual tinguin aquest permís.

Editor

Permet dur a terme funcions administratives i funcions relacionades amb els informes (però no gestionar usuaris), a més de consultar les dades dels informes.

Cal tenir la funció d'editor al nivell de compte per crear un projecte d'atribució.

Cal tenir aquesta funció al nivell de projecte d'atribució per suprimir o modificar el projecte.

Lector Permet consultar les dades de configuració i les dels informes. Permet manipular les dades dels informes (per exemple, filtrar una taula o afegir una dimensió secundària).

Afegir usuaris

1. Inicieu la sessió al projecte d'atribució, a https://analytics.google.com/analytics/attribution
  2. Utilitzeu el selector de comptes de l'extrem superior esquerre per navegar cap al projecte d'atribució per al qual voleu assignar permisos.
  3. Aneu a Configura > Configuració del projecte i, tot seguit, feu clic a Gestió d'usuaris.
  4. Feu clic a la icona d'afegir Add que hi ha a l'extrem superior dret i seleccioneu Afegeix usuaris.
  5. Introduïu una o diverses adreces electròniques, decidiu si voleu enviar notificacions per correu electrònic als usuaris nous i seleccioneu un permís.
  6. Feu clic al botó Afegeix.

També podeu afegir grups d'usuaris amb el procediment indicat.

Editar usuaris

Per editar un usuari existent:

1. Aneu a Atribució > Configura > Configuració del projecte > Gestió d'usuaris
  2. Desplaceu-vos fins a l'usuari els permisos del voleu editar o cerqueu-lo.
  3. Seleccioneu un permís nou.
  4. Feu clic al botó Desa.

Treure usuaris

Aneu a Atribució > Configura > Configuració del projecte > Gestió d'usuaris.

Per treure un sol usuari:

1. Desplaceu-vos fins a l'usuari que voleu treure o cerqueu-lo.
  2. Feu clic al menú de tres punts Més more menu que hi ha a la fila que conté l'usuari.
  3. Seleccioneu Treu l'accés.
  4. A la finestra emergent que es mostra, feu clic a Treu.

Per treure més d'un usuari:

1. Marqueu les caselles de selecció de tots els usuaris que voleu treure.
  2. A l'extrem superior dret, feu clic a Treu.
  3. A la finestra emergent que es mostra, feu clic a Treu

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!