Oppdater innstillingene for attribusjonsprosjekter

Konfigurer attribusjonsprosjekter.
Attribusjonsfunksjonen er foreløpig i betaversjon.

Du må ha redigeringstillatelse på attribusjonsprosjektnivå for å kunne endre prosjektkonfigurasjonen.

Du finner følgende informasjon i denne artikkelen:

Oppdater prosjektnavnet eller tidssonen

Endringer i tidssonen trer i kraft umiddelbart, men de har ikke tilbakevirkende kraft. Ettersom historiske data forblir uendret, kan det hende du ser uoverensstemmelser i rapportene når du velger en tidligere datoperiode.

Sånn kan du oppdatere tidssonen eller prosjektnavnet:

1. Logg på attribusjonsprosjektet ditt på https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Bruk rullegardinmenyen øverst i navigasjonsraden for å finne det aktuelle prosjektet.
  3. Klikk på Konfigurer > Prosjektinnstillinger i navigasjonspanelet til venstre.
  4. Klikk på redigeringsikonet Edit i Prosjektdetaljer-delen.
  5. Gjør de ønskede endringene i kontonavnet eller tidssonen.
  6. Klikk på Lagre.

Endre tilbakeblikksvinduet

I tilbakeblikksvinduet kan du se hvor langt tilbake i tid hendelser er kvalifisert for attribusjonskreditt. Et tilbakeblikksvindu for eksempel på 30 dager fører til at deler av konverteringene fra 30. januar utelukkende tilskrives kontaktpunkter som oppsto mellom 1. og 30. januar.

Tilbakeblikksvinduet gjelder for alle attribusjonsmodellene og alle konverteringstypene. Endringer i tilbakeblikksvinduet gjelder fremover i tid.

Sånn kan du oppdatere tilbakeblikksvinduet:

1. Logg på attribusjonsprosjektet ditt på https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Bruk rullegardinmenyen øverst i navigasjonsraden for å finne det aktuelle prosjektet.
  3. Klikk på Konfigurer > Prosjektinnstillinger i navigasjonspanelet til venstre.
  4. Klikk på redigeringsikonet Edit i Tilbakeblikksvindu-delen.
  5. Velg et tilbakeblikksvindu på 30, 60 eller 90 dager. 30 dager er det anbefalte tilbakeblikksvinduet.
  6. Klikk på Lagre.