De instellingen van uw attributieproject updaten

Stel uw attributieproject in.
Attributie is momenteel beschikbaar als bètafunctie.

U heeft de rol Bewerker op attributieprojectniveau nodig om de projectconfiguratie te bewerken.

In dit artikel:

Projectnaam of tijdzone updaten

Wijzigingen in tijdzones worden onmiddellijk geactiveerd, maar zonder terugwerkende kracht. Omdat historische gegevens niet worden gewijzigd, kunnen rapportages inconsistenties vertonen wanneer u een periode in het verleden selecteert.

Zo updatet u de projectnaam of tijdzone:

1. Log in bij uw attributieproject op https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Gebruik het dropdownmenu in de bovenste navigatiebalk om naar het gewenste project te gaan.
  3. Klik in de linkernavigatiebalk op Configureren > Projectinstellingen.
  4. Klik in het gedeelte Projectdetails op het bewerkingsicoon Edit.
  5. Breng de gewenste wijzigingen aan in de accountnaam of tijdzone.
  6. Klik op Opslaan.

De overzichtsperiode wijzigen

De overzichtsperiode bepaalt voor welke periode in het verleden een gebeurtenis in aanmerking komt voor een attributiecredit. Een overzichtsperiode van 30 dagen resulteert bijvoorbeeld in gedeelten van conversies van 30 januari die alleen worden toegeschreven aan contactpunten die plaatsvinden tussen 1 en 30 januari.

De overzichtsperiode is van toepassing op alle attributiemodellen en alle conversietypen. Wijzigingen in de overzichtsperiode worden niet met terugwerkende kracht toegepast.

Zo updatet u de overzichtsperiode:

1. Log in bij uw attributieproject op https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Gebruik het dropdownmenu in de bovenste navigatiebalk om naar het gewenste project te gaan.
  3. Klik in de linkernavigatiebalk op Configureren > Projectinstellingen.
  4. Klik in het gedeelte Overzichtsperiode op het bewerkingsicoon Edit.
  5. Selecteer een overzichtsperiode van 30, 60 of 90 dagen. 30 dagen is de aanbevolen overzichtsperiode.
  6. Klik op Opslaan.