Attribuutioprojektin asetusten päivittäminen

Määritä attribuutioprojekti.
Attribution on tällä hetkellä julkaistu betaominaisuutena.

Attribuutioprojektin määritysten muokkaaminen edellyttää, että sinulla on projektitason muokkaajan rooli.

Sisällys:

Projektin nimen tai aikavyöhykkeen päivittäminen

Aikavyöhykkeiden muutokset tulevat voimaan heti mutta eivät takautuvasti. Aiempi data ei muutu, joten raportoinnissa saattaa esiintyä epäjohdonmukaisuuksia, jos valitset raporttiin menneen ajanjakson.

Voit päivittää projektin nimen tai aikavyöhykkeen seuraavasti:

1. Kirjaudu attribuutioprojektiisi osoitteessa https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Siirry haluamaasi projektiin yläreunan siirtymispalkissa olevan avattavan valikon kautta.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta navigointivalikosta Määritä > Projektiasetukset.
  4. Klikkaa Projektin tiedot ‑osiossa olevaa muokkauskuvaketta Edit.
  5. Tee haluamasi muutokset tilin nimeen tai aikavyöhykkeeseen.
  6. Klikkaa Tallenna.

Analyysi-ikkunan muuttaminen

Analyysi-ikkuna määrittää, kuinka pitkän ajan kuluttua konversio voidaan yhä lukea attribuutiossa tietyn tapahtuman ansioksi. Esimerkiksi 30 päivän analyysi-ikkuna tarkoittaa, että 30. tammikuuta tapahtuneiden konversioiden osuudet luetaan vain 1.–30. tammikuuta tapahtuneiden kontaktipisteiden ansioksi.

Analyysi-ikkuna on käytössä kaikissa attribuutiomalleissa ja sitä sovelletaan kaikkiin konversiotyyppeihin. Jos teet analyysi-ikkunaan muutoksia, nämä muutokset koskevat vain tulevia konversioita.

Voit päivittää analyysi-ikkunan seuraavasti:

1. Kirjaudu attribuutioprojektiisi osoitteessa https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Siirry haluamaasi projektiin yläreunan siirtymispalkissa olevan avattavan valikon kautta.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta navigointivalikosta Määritä > Projektiasetukset.
  4. Klikkaa Analyysi-ikkuna-osiossa näkyvää muokkauskuvaketta Edit.
  5. Valitse 30, 60 tai 90 päivän analyysi-ikkuna. Suositeltu analyysi-ikkuna on 30 päivää.
  6. Klikkaa Tallenna.