Slet dit tilskrivningsprojekt

Flyt dit projekt til papirkurven for at slette det.
Tilskrivning er i øjeblikket tilgængelig som beta-funktion.
Vigtigt! Når du har flyttet et projekt til papirkurven, igangsættes en sletningsproces, der ikke kan fortrydes, inden for 35 dage. Når sletningen er startet, er projektet forsvundet, og vi kan ikke hente historiske data eller genoprette dine rapporter.

Når et projekt flyttes til papirkurven, markeres det til sletning. En sletningsproces, der ikke kan fortrydes, starter, når projektet har været i papirkurven i 35 dage

Mens projektet er i papirkurven, fortsætter din Google Analytics-konto med at indsamle data som normalt, men dataene behandles ikke af Attribution. Det betyder, at hvis du beslutter dig for at gendanne dit projekt, før der er gået 35 dage, vil der være en manglende rapportering for de dage, hvor dit projekt var i papirkurven.

Når et projekt udløber i papirkurven, kan det ikke gendannes.

Vi anbefaler, at du indhenter bekræftelse hos alle brugere, før du flytter et projekt til papirkurven for at sikre, at der ikke er nogen, som stadig bruger projektet.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Slet dit tilskrivningsprojekt

Du skal have tilladelsen Administrator for at kunne slette et tilskrivningsprojekt. Sådan flytter du et tilskrivningsprojekt til papirkurven:

1. Log ind på Attribution.
  2. Klik på Google Analytics-logoet øverst til venstre for at gå til siden Alle tilskrivningsprojekter.
  3. I tabellen over de projekter, du har adgang til, skal du finde det projekt, du vil slette, og klikke på ikonet Mere more menu .
  4. Klik på Flyt til papirkurv .
  5. Gennemgå bekræftelsesdialogboksen, og klik på Flyt til papirkurv.

Hvis du eksporterer konverteringer til en eller flere Google Ads-konti

Hvis du flytter et tilskrivningsprojekt, der eksporterer konverteringer til en eller flere Google Ads-konti, til papirkurven, sker der følgende:

• Du ser en liste over konverteringstyper, der vil blive påvirket.
  • Konverteringskilden i Google Ads ændres automatisk fra Attribution til Google Analytics for hver konverteringstype, der tidligere blev eksporteret fra Attribution. Dette forhindrer afbrydelser i budgivningen på dine Google Ads-konti.

Hvis du vil ændre konverteringskilden manuelt i Google Ads, skal du gøre følgende:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Gå til Værktøjer > Måling > Konverteringer.
  3. I tabellen Konverteringshandlinger skal du klikke på navnet på den konverteringshandling, du vil redigere.
  4. I panelet Detaljer skal du klikke på Rediger indstillinger.
  5. I rullemenuen Kilde skal du skifte kilde fra Tilskrivning til en anden kilde.
  6. Klik på Gem.
  7. Klik på knappen Udført nederst på siden.