Suprimir un projecte d'atribució

Moveu un projecte a la paperera per suprimir-lo.
La funció Atribució s'ofereix actualment en versió beta.
Important: un cop hàgiu mogut un projecte a la paperera, s'iniciarà un procés de supressió irreversible en un termini de 35 dies. Quan el procés comenci, el projecte desapareixerà i no podrem recuperar-ne les dades de l'historial ni restablir els informes relacionats.

En moure un projecte a la paperera, el projecte queda marcat per suprimir-se. S'inicia un procés de supressió irreversible 35 dies després d'haver-lo mogut a la paperera.

Mentre el projecte és a la paperera, el compte de Google Analytics continua recollint dades com de costum, però Atribució no les processa. Això vol dir que, si decidiu restaurar el projecte abans que passin 35 dies, hi haurà un buit corresponent als dies que el projecte ha estat a la paperera.

Quan un projecte caduca a la paperera, ja no es pot restaurar.

Us recomanem que us poseu en contacte amb tots els usuaris d'un projecte abans de moure'l a la paperera per assegurar-vos que ningú el fa servir.

Contingut d'aquest article:

Suprimir un projecte d'atribució

Heu de tenir permís d'administrador per suprimir un projecte d'atribució. Per moure un projecte d'atribució a la paperera, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió a Atribució.
  2. A l'extrem superior esquerre, feu clic al logotip de Google Analytics per anar a la pàgina Tots els projectes d'atribució.
  3. A la taula dels projectes a què teniu accés, cerqueu el que voleu suprimir i feu clic a la icona Més more menu .
  4. Feu clic a Mou a la paperera .
  5. Reviseu el quadre de diàleg de confirmació i feu clic a Mou a la paperera.

Si exporteu conversions a un o més comptes de Google Ads

Si moveu a la paperera un projecte d'atribució que exporta conversions a un o més comptes de Google Ads, passarà el següent:

• Es mostrarà una llista dels tipus de conversió que es veuran afectats.
  • La font de conversió a Google Ads per a tots els tipus de conversió que s'exportaven des d'Atribució canviarà automàticament a Google Analytics. Això evita interrupcions en les ofertes dels comptes de Google Ads.

Si voleu canviar manualment la font de conversió a Google Ads, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Aneu a Eines > Mesurament > Conversions.
  3. A la taula Accions de conversió, feu clic al nom de l'acció de conversió que voleu editar.
  4. Al tauler Detalls, feu clic a Edita la configuració.
  5. Al menú desplegable Font, canvieu la font de Google Attribution a una altra.
  6. Feu clic a Desa.
  7. A la part inferior de la pàgina, feu clic al botó Fet.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!