Mittauskokonaisuuden yhdistäminen attribuutioprojektiin

Päivitä Attributionin ja Analytics-mittauskokonaisuuksien yhteydet.
Attribution on tällä hetkellä julkaistu betaominaisuutena.

Attribution-rekisteröitymisen yhteydessä attribuutioprojektiisi on yhdistetty vähintään yksi Analytics-mittauskokonaisuus ja ‑näkymä. Jos sinulla on tämän attribuutioprojektin muokkaajan rooli, voit yhdistää siihen myös muita mittauskokonaisuuksia tai katkaista mittauskokonaisuuksien yhteyksiä.

Sisällys:

Huomioitavaa ja tärkeitä tietoja

• Yhdistettyjen omaisuuksien data on saatavilla yhdistämispäivästä alkaen.
  • Datalähteiden kaikkien tapahtumien raportoinnissa käytetään attribuutioprojektin aikavyöhykettä.
  • Jos poistat käytöstä yhdistetyn Google Analytics ‑näkymän, Attribution ei voi enää kerätä dataa kyseisestä omaisuudesta.
  • Kun omaisuus yhdistetään, uusi data ja uudet ulottuvuudet alkavat näkyä Attributionissa seuraavasta päivästä alkaen.
  • Näkymä voidaan yhdistää vain, jos se sisältää tavoitteita ja/tai verkkokauppa on siinä käytössä.
  • Vain saman Google Analytics ‑tilin omaisuuksia voidaan yhdistää toisiinsa. Eri tilien välisiä yhteyksiä ei tueta.

Mittauskokonaisuuden yhdistäminen attribuutioprojektiin

1. Kirjaudu attribuutioprojektiisi osoitteessa https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Siirry haluamaasi projektiin yläreunan siirtymispalkissa olevan avattavan valikon kautta.
  3. Klikkaa Määritä > Yhdistetyt mittauskokonaisuudet.
  4. Klikkaa + Mittauskokonaisuus ja valitse liu'utettavasta paneelista haluamasi mittauskokonaisuus.
    Etkö näe mittauskokonaisuutta, jonka haluat linkittää? Seuraa alla olevia vianetsintäohjeita.
  5. Klikkaa näkymää, jonka haluat yhdistää Attributioniin.

Voit yhdistää lisää omaisuuksia toistamalla nämä vaiheet.

Yhdistetyn omaisuuden vianetsintä

Jos haluamasi Analytics-mittauskokonaisuus ei ole valittavissa, tarkista, että seuraavat ehdot täyttyvät:

• Sinulla on sen mittauskokonaisuuden muokkaajan rooli, joka sisältää Attributioniin linkitettävän näkymän.
  • Mittauskokonaisuus sisältää vähintään yhden näkymän, jossa User-ID-ominaisuus ei ole käytössä.
  • Et ole linkittänyt toista näkymää tästä omaisuudesta. (Voit linkittää vain yhden näkymän Analytics-omaisuutta kohden.)
  • Näkymä sisältää tavoitteita, ja/tai verkkokauppa on siinä käytössä.

Omaisuuden yhteyden katkaiseminen

Kun omaisuuden yhteys katkaistaan, kyseisen omaisuuden uuden datan kerääminen keskeytetään. Yhteyksiä ei voi poistaa kokonaan, mutta ne voi poistaa käytöstä.

1. Kirjaudu attribuutioprojektiisi osoitteessa https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Siirry haluamaasi projektiin yläreunan siirtymispalkissa olevan avattavan valikon kautta.
  3. Klikkaa Määritä > Yhdistetyt mittauskokonaisuudet.
  4. Etsi sivulla olevasta taulukosta mittauskokonaisuus, jonka yhteyden haluat katkaista, ja klikkaa Lisää-kuvaketta more menu .
  5. Valitse Poista käytöstä.

Yhdistetyt mittauskokonaisuudet ‑taulukossa näkyy nyt mittauskokonaisuuden tilana Poistettu käytöstä.