Knyt en ejendom til et tilskrivningsprojekt

Opdater tilknytninger til Analytics-ejendomme i Tilskrivning.
Tilskrivning er i øjeblikket tilgængelig som beta-funktion.

Under tilmeldingen til Tilskrivning knyttede du mindst én Analytics-ejendom og -visning til dit tilskrivningsprojekt. Hvis du har rollen Redaktør for dette tilskrivningsprojekt, kan du tilknytte yderligere ejendomme eller deaktivere eksisterende tilknytninger af ejendomme.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Forbehold og vigtige oplysninger

• Data fra tilknyttede ejendomme er tilgængelige fra den dato, hvor tilknytningen blev oprettet, og fremefter.
  • Alle hændelser fra datakilder rapporteres i tilskrivningsprojektets tidszone.
  • Hvis du deaktiverer en tilknyttet Google Analytics-visning, kan tilskrivning ikke længere indsamle data fra den pågældende ejendom.
  • Når du har tilknyttet en ejendom, vises de nye data og dimensioner i Tilskrivning fra den følgende dag.
  • En visning kan kun tilknyttes, hvis den har mål og/eller er aktiveret til e-handel.
  • Der kan kun tilknyttes ejendomme fra den samme Google Analytics-konto. Tilknytninger på tværs af konti understøttes ikke.

Knyt en ejendom til et eksisterende tilskrivningsprojekt

1. Log ind på dit tilskrivningsprojekt på https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Brug rullemenuen i den øverste navigationslinje til at navigere til det ønskede projekt.
  3. Klik på Konfigurer > Tilknyttede ejendomme.
  4. Klik på +Ejendom, og vælg en ejendom fra skydepanelet.
    Kan du ikke se den ejendom, du vil tilknytte? Følg fejlfindingstrinnene nedenfor.
  5. Klik på den visning, du vil knytte til Tilskrivning.

Gentag trinnene for at tilknytte yderligere ejendomme.

Find og ret problemer med din tilknyttede ejendom

Hvis den Analytics-ejendom, du vil tilknytte, ikke kan vælges, skal du tjekke følgende:

• Du har rollen Redaktør til den ejendom, der indeholder den visning, du vil knytte til Tilskrivning.
  • Ejendommen har mindst én visning, der ikke har User-ID-funktionen aktiveret.
  • Du har ikke allerede tilknyttet en visning fra denne ejendom. (Du kan kun tilknytte én visning pr. Analytics-ejendom).
  • Visningen har mål og/eller er aktiveret til e-handel.

Deaktiver en tilknytning til en ejendom

Hvis du deaktiverer en tilknytning til en ejendom, ophører indsamlingen af nye data fra den deaktiverede ejendom. Tilknytninger kan ikke slettes, kun deaktiveres.

1. Log ind på dit tilskrivningsprojekt på https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Brug rullemenuen i den øverste navigationslinje til at navigere til det ønskede projekt.
  3. Klik på Konfigurer > Tilknyttede ejendomme.
  4. I tabellen på den pågældende side skal du klikke på prikikonet Mere more menu for den tilknytning til en ejendom, du vil deaktivere.
  5. Vælg Deaktiver.

Ejendommens status vil nu blive angivet som Deaktiveret i tabellen Tilknyttede ejendomme.