Connectar una propietat a un projecte d'atribució

Actualitzeu les connexions de propietats entre la funció Atribució i Analytics.
La funció Atribució s'ofereix actualment en versió beta.

Durant el procés de registre a la funció Atribució, vau connectar almenys una propietat i una visualització d'Analytics al vostre projecte d'atribució. Si teniu la funció d'editor per a aquest projecte d'atribució, hi podeu connectar propietats addicionals o desactivar les existents.

Contingut d'aquest article:

Advertiments i informació important

• Les dades de les propietats connectades estan disponibles a partir de data de la connexió.
  • Tots els esdeveniments de les fonts de dades es registren a la zona horària del projecte d'atribució.
  • Si desactiveu una visualització de Google Analytics connectada, la funció Atribució ja no podrà recollir dades de la propietat en qüestió.
  • Un cop hàgiu connectat una propietat, les dades i dimensions noves es mostraran a la funció Atribució a partir de l'endemà.
  • Una visualització només es pot connectar si té objectius o si s'ha activat per al comerç electrònic.
  • Només es poden connectar les propietats del mateix compte de Google Analytics. No es poden establir connexions entre comptes.

Connectar una propietat a un projecte d'atribució existent

1. Inicieu la sessió al projecte d'atribució, a https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Utilitzeu el menú desplegable de la barra de navegació superior per navegar cap al projecte desitjat.
  3. Feu clic a Configura > Propietats connectades.
  4. Feu clic a + Propietat i seleccioneu una propietat al tauler lliscant.
    No veieu la propietat que voleu enllaçar? Seguiu aquests passos per resoldre el problema.
  5. Feu clic a la visualització que voleu connectar a la funció Atribució.

Repetiu els passos anteriors per connectar altres propietats.

Resoldre problemes amb la propietat connectada

Si la propietat d'Analytics que voleu connectar no es pot seleccionar, verifiqueu el següent:

• Teniu la Funció d'editor per a la propietat que conté la visualització que esteu enllaçant a la funció Atribució.
  • La propietat té com a mínim una visualització que no té la funció User-ID activada.
  • Encara no heu enllaçat cap visualització d'aquesta propietat. Només podeu enllaçar una visualització per cada propietat d'Analytics.
  • La visualització té objectius o bé està activada per al comerç electrònic.

Desactivar una propietat connectada

En desactivar una propietat connectada, s'atura la recollida de dades noves de la propietat. Les connexions no es poden suprimir; només es poden desactivar.

1. Inicieu la sessió al projecte d'atribució, a https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Utilitzeu el menú desplegable de la barra de navegació superior per navegar cap al projecte desitjat.
  3. Feu clic a Configura > Propietats connectades.
  4. A la taula d'aquesta pàgina, feu clic a la icona de tres punts Més more menu de la connexió de la propietat que vulgueu desactivar.
  5. Seleccioneu Desactiva.

L'estat de la propietat s'estableix en Desactivada a la taula Propietats connectades.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!