Konversioreitin pituus ‑raportti

Selvitä, kuinka monta kertaa käyttäjät klikkaavat jotakin ennen konvertoitumista.
Attribution on tällä hetkellä julkaistu betaominaisuutena.

Konversioreitin pituus ‑raportista näet asiakkaiden konvertoitumista edeltävien kontaktipisteiden määrän jakautumisen.

Artikkelin aiheet:

Näin käytät raporttia

Raportin avaaminen

1. Kirjaudu attribuutioprojektiisi osoitteessa https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Siirry kohtaan Tutki > Konversioreitin pituus.

Ajanjakson ja konversiotyyppien valitseminen

Aloita valitsemalla ajanjakso raportin yläosassa olevan päivämäärävalitsimen avattavasta valikosta. Valitse sitten avattavasta valikosta vähintään yksi konversiotyyppi. Oletusvalinta on Kaikki konversiotyypit.

Näytettävien klikkausten valitseminen

Oletuksena raportissa näytetään sekä maksulliset että maksuttomat klikkaukset. Käytä taulukon yläosassa olevaa avattavaa valikkoa, jos haluat näyttää vain maksetut multimedian klikkaukset. Lue lisää siitä, mitä tapahtumia Attribution pitää maksullisena ja mitä maksuttomina.

Vienti

Klikkaa latauskuvaketta file download (päivämäärävalitsimen alta), niin voit ladata CSV-tiedoston, joka sisältää taulukossa kyseisellä hetkellä näkyvän datan.

Datan tulkitseminen

Konversioreitin pituus ‑raportista näet, kuinka monta kertaa asiakkaat klikkaavat jotakin ennen konvertoitumistaan. Raportin ylimmältä riviltä näet yleiskatsauksen siitä, miten hyvin valitut konversiotyypit toimivat. Siitä näet

• konversioon johtavien klikkausten keskimäärän
  • konversioiden kokonaismäärän
  • kokonaistulot.

Raportti on järjestetty konversioon johtavien klikkausten määrän mukaisesti nousevaan järjestykseen. Siinä näytetään enintään 100 klikkauksen pituinen reitti ja kuhunkin reittiin liittyviä tietoja:

• konversiot ja prosenttiosuus konversioiden kokonaismäärästä
  • tulot ja prosenttiosuus kokonaistuloista
  • pylväskaavio, joka havainnollistaa visuaalisesti prosenttiosuutta konversioiden kokonaismäärästä ja prosenttiosuutta kokonaistuloista.