Informe de longitud del camí de conversió

Vegeu quants clics necessiten els usuaris per fer una conversió.
La funció Atribució s'ofereix actualment en versió beta.

Utilitzeu l'informe de longitud del camí de conversió per entendre la distribució del recompte de punts de contacte pels quals passen els clients fins a fer una conversió.

Contingut d'aquest article:

Com es pot utilitzar l'informe

Accedir a l'informe

1. Inicieu la sessió al projecte d'atribució, a https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Aneu a Explora > Longitud del camí de conversió.

Seleccionar un interval de dates i els tipus de conversió

Per començar, seleccioneu un interval de dates al menú desplegable del selector de dates, a la part superior de l'informe. Tot seguit, seleccioneu un o més tipus de conversió al menú desplegable. La selecció predeterminada és Tots els tipus de conversió.

Triar els clics que s'han de mostrar

De manera predeterminada, l'informe mostra tant els clics de pagament com els que no ho són. Feu servir el menú desplegable que hi ha a la part superior de la taula per veure només els clics de mitjans de pagament. Obteniu més informació sobre les interaccions que la funció Atribució considera de pagament i les que no.

Exportar

Feu clic a la icona de baixada file download (a sota del selector de dates) per baixar un fitxer CSV que inclogui les dades que es veuen actualment a la taula.

Entendre les dades

L'informe de longitud del camí de conversió us mostra quants clics fan els usuaris abans de fer una conversió. La fila superior de l'informe proporciona informació general sobre el rendiment dels tipus de conversió que heu seleccionat. Hi podeu veure el següent:

• Nombre mitjà de clics fins a la conversió
  • Nombre total de conversions
  • Ingressos totals

L'informe està ordenat per la columna Clics fins a la conversió en ordre ascendent i mostra una longitud de camí màxima de 100 clics. Per a cada longitud de camí, hi veureu el següent:

• El valor Conversions, seguit del percentatge de conversions totals.
  • El valor Ingressos, seguit del percentatge d'ingressos totals.
  • Un gràfic de barres amb el percentatge de conversions totals i d'ingressos totals.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!