Aktivér eller deaktiver konverteringstyper

Administrer konverteringstyper.
Tilskrivning er i øjeblikket tilgængelig som beta-funktion.

En konverteringstype er en kategori af konverteringer, f.eks. et Analytics-mål eller en e-handelstransaktion, som din tilskrivningsmodel anvender til træning og til tilskrivning af konverteringskredit.

I denne artikel:

Aktivér eller deaktiver en konverteringstype

Under tilmeldingen til Attribution aktiverede du mindst én konverteringstype. Sådan aktiverer du flere konverteringstyper eller deaktiverer du en eksisterende konverteringstype:

1. Log ind på dit tilskrivningsprojekt på https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Brug rullemenuen i den øverste navigationslinje til at navigere til det ønskede projekt.
  3. Gå til Konfigurer > Konverteringstyper.
  4. Klik på prikmenuen more menu for den konverteringstype, du vil aktivere eller deaktivere.
  5. Aktivér eller deaktiver konverteringstypen til brug ved tilskrivning.

Hvad der sker, når du aktiverer en konverteringstype

• Tilskrivning begynder at indsamle de konverteringsdata, der er knyttet til den pågældende konverteringstype, og kører tilskrivning for konverteringstypen. Der sker ingen udfyldning for den foregående periode, hvis du genaktiverer en tidligere deaktiveret konverteringstype.
  • Konverteringstypen vælges som standard i rullemenuen med konverteringstyper i alle rapporter i sektionen Udforsk.

Hvad der sker, når du deaktiverer en konverteringstype

• Tilskrivning holder op med at indsamle de konverteringsdata, der er knyttet til den pågældende konverteringstype. Historiske konverteringsdata forbliver tilgængelige. Tilskrivningen beregner ikke længere tilskrivningskredit for konverteringstypen.
  • Konverteringstypen vises i sektionen Deaktiveret nederst i rullemenuen med konverteringstyper.

Status for Analytics-konverteringstype og Tilskrivning

Når du opretter en ny konverteringstype i din tilknyttede Google Analytics-ejendom:

• Alle nye konverteringstyper vises automatisk i tabellen Konverteringstyper i Tilskrivning og starter i tilstanden Deaktiveret. Det betyder, at du kan aktivere nye konverteringstyper uden at skulle igennem linkningsprocessen igen.
  • Når oplysninger om konverteringstypen (f.eks. konverteringstypens navn) ændres i Google Analytics, synkroniseres disse automatisk, så oplysningerne matcher i begge systemer.

Når du deaktiverer en eksisterende konverteringstype i din tilknyttede ejendom:

• Konverteringstypen forbliver vist i tabellen Konverteringstyper i Tilskrivning og angives til Deaktiveret.
  • Der vises en advarsel i den relevante række med teksten "Denne konverteringstype er deaktiveret på kildekontoen. Hvis du vil genaktivere konverteringstypen, skal du aktivere den i Google Analytics.”