Activar o desactivar els tipus de conversió

Gestioneu els tipus de conversió.
La funció Atribució s'ofereix actualment en versió beta.

Un tipus de conversió és una categoria de conversions (com ara un objectiu d'Analytics o una transacció de comerç electrònic) que el model d'atribució fa servir per aprendre i assignar el mèrit de les conversions.

Contingut d'aquest article:

Activar o desactivar un tipus de conversió

Durant el procés de registre a la funció Atribució, vau activar almenys un tipus de conversió. Per activar-ne d'altres o per desactivar un d'existent, feu el següent:

1. Inicieu la sessió al projecte d'atribució, a https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Utilitzeu el menú desplegable de la barra de navegació superior per navegar cap al projecte desitjat.
  3. Aneu a Configura > Tipus de conversió.
  4. Feu clic al menú de tres punts more menu corresponent al tipus de conversió que voleu activar o desactivar.
  5. Activeu o desactiveu el tipus de conversió per utilitzar-lo amb la funció Atribució.

Què passa en activar un tipus de conversió

• La funció Atribució comença a recollir dades de conversió associades al tipus de conversió i processa l'atribució d'aquest tipus de conversió. Si torneu a activar un tipus de conversió que estava desactivat, no es recuperen dades anteriors.
  • El tipus de conversió se seleccionarà de manera predeterminada al menú desplegable de tipus de conversió en tots els informes de la secció Explora.

Què passa en desactivar un tipus de conversió

• La funció Atribució deixa de recollir les dades de conversió associades al tipus de conversió en qüestió. Les dades de conversió de l'historial segueixen estant disponibles. També deixa de calcular el mèrit d'atribució per a aquest tipus de conversió.
  • El tipus de conversió es mostra a la secció Desactivat, a la part inferior del menú desplegable de tipus de conversió.

La funció Atribució i l'estat del tipus de conversió a Analytics

Quan creeu un tipus de conversió a la propietat de Google Analytics connectada, passa el següent:

• Tots els tipus de conversió nous es mostren automàticament a la taula Tipus de conversió de la funció Atribució, inicialment amb l'estat Desactivat. Això vol dir que podeu activar els tipus de conversió nous sense haver de repetir el procés d'enllaçament.
  • Si canvieu els detalls dels tipus de conversió (per exemple, el nom) a Google Analytics, els canvis se sincronitzaran automàticament a fi que els detalls concordin en tots dos sistemes.

Quan desactiveu un tipus de conversió existent a la propietat connectada, passa el següent:

• El tipus de conversió es manté a la taula Tipus de conversió de la funció Atribució i s'estableix en Desactivat.
  • A la fila en qüestió, es mostra l'advertiment "Aquest tipus de conversió s'ha desactivat al compte d'origen. Per tornar a activar-lo, activeu el tipus de conversió a Google Analytics".

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!