[UA] Rapporten Konverteringsstier

Se konverteringsstier med tilskrivningskredit.
Denne artikel omhandler rapporten Konverteringsstier i Universal Analytics. Se følgende ressourcer for at få lignende oplysninger vedrørende Google Analytics 4:
Denne artikel omhandler rapporten Konverteringsstier i Universal Analytics. Gå til [GA4] Stiudforskning for at få oplysninger om stiudforskning i Google Analytics 4.
Tilskrivning er i øjeblikket tilgængelig som beta-funktion.

Brug rapporten Konverteringsstier til at få indsigt i kundernes konverteringsstier og i, hvordan kreditten fordeles på disse stier ved brug af forskellige tilskrivningsmodeller.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Sådan bruger du rapporten

Få adgang til rapporten

1. Log ind på dit tilskrivningsprojekt på https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Gå til Udforsk > Konverteringsstier.

Kort over rapporten Konverteringsstier

Vælg datointerval og konverteringstyper

Start med at vælge et datointerval på rullemenuen for datovælgeren øverst i rapporten (1 på kortet ovenfor). Vælg derefter en eller flere konverteringstyper på rullemenuen. Alle konverteringstyper er valgt som standard.

Tilpas datavisningen

Klik på Rediger rapporten for at redigere rapportvisningen (2 ovenfor). I panelet Rapportindstillinger kan du ændre følgende indstillinger: Dimensioner, Konverteringskredit og Stilængde.

Dimensioner

Standarddimensionen er Analytics-standardkanalgruppering. Klik på dimensionsnavnet eller på Rediger rapporten (3 ovenfor) for at ændre dimensionen.

Konverteringskredit

I tabellen Konverteringsstier vises der som standard konverteringskredit baseret på modellen datadrevet tilskrivning. Hvis du vil deaktivere konverteringskredit, skal du klikke på kontakten Vis kredit for berøringspunkter.

Stilængde

Alle stier med to eller flere berøringspunkter vises som standard i rapporten. Brug denne sektion til at filtrere stilængden:

1. Vælg en operator (lig med, ikke lig med, større end, større end eller lig med, mindre end eller mindre end eller lig med)
  2. Angiv et tal ud for berøringspunkter.
  3. Klik på Anvend.

Søg

Klik på søgeikonet search (4 ovenfor), og indtast tekst. I rapporten vises der kun stier med mindst ét klik med en etiket, der indeholder den indtastede tekst.

Eksportér

Klik på downloadikonet file download (5 ovenfor) for at downloade en CSV-fil med de data, der vises i tabellen.

Om dataene

Rapporten Konverteringsstier viser de stier, som brugerne følger for at gennemføre konverteringer. Den øverste række i rapporten giver dig en oversigt over de valgte konverteringstypers effektivitet i form af det samlede antal konverteringer og den samlede omsætning.

Bemærk! Hvis du har filtreret efter stilængde eller søgt efter en tekststreng, afspejles dette på den øverste række, hvor du i så fald får vist antal konverteringer og omsætning som en procentdel af de samlede værdier.

Rapporten er som standard sorteret efter de stier, der har genereret flest konverteringer. Klik på menupilen ud for Omsætning for at sortere efter denne metric.

Den kredit, der vises på hver række, er et gennemsnit for de stier, der er inkluderet på den pågældende række. For hvert berøringspunkt på stien kan du se følgende:

• Antal konverteringer efterfulgt af procentdelen af det samlede antal konverteringer på den pågældende sti
  • Omsætning efterfulgt af procentdelen af den samlede omsætning på den pågældende sti.