[UA] Informe de camins de conversió

Consultar els camins de conversió amb mèrit d'atribució
Aquest article tracta sobre l'informe de camins de conversió a Universal Analytics. Consulteu els recursos següents per obtenir informació similar relacionada amb Google Analytics 4:
Aquest article tracta sobre l'informe de camins de conversió a Universal Analytics. Per obtenir informació sobre [GA4] Exploració del camí a Google Analytics 4, aneu a [GA4] Exploració del camí.
La funció Atribució s'ofereix actualment en versió beta.

Utilitzeu l'informe Camins de conversió per entendre els camins que segueixen els vostres clients fins que fan una conversió i la manera com distribueixen els diferents models d'atribució el mèrit entre aquests camins.

Contingut d'aquest article:

Com es pot utilitzar l'informe

Accedir a l'informe

1. Inicieu la sessió al projecte d'atribució, a https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Aneu a Explora > Camins de conversió.

Mapa de l'informe de camins de conversió

Seleccionar un interval de dates i els tipus de conversió

Per començar, seleccioneu un interval de dates al menú desplegable del selector de dates que hi ha a la part superior de l'informe (1, al mapa de més amunt). Tot seguit, seleccioneu un o diversos tipus de conversió al menú desplegable. La selecció predeterminada és Tots els tipus de conversió.

Personalitzar la visualització de dades

Feu clic a Edita l'informe per canviar el que s'hi mostra (2, més amunt). Al tauler Configuració de l'informe, podeu canviar les opcions de configuració següents: Dimensions, Mèrit de conversió i Longitud del camí.

Dimensions

La dimensió predeterminada és Agrupació de canals predeterminada d'Analytics. Feu clic al nom de la dimensió o a Edita l'informe (3, més amunt) per canviar la dimensió.

Mèrit de conversió

De manera predeterminada, la taula Camins de conversió mostra el mèrit de la conversió d'acord amb el model Basat en dades. Per desactivar el mèrit de conversió, feu clic al commutador Mostra el mèrit dels punts de contacte.

Longitud del camí

De manera predeterminada, l'informe mostra tots els camins amb dos o més punts de contacte. Feu servir aquesta secció per filtrar la longitud del camí:

1. Seleccioneu un operador (és igual a, no és igual a, és superior a, és superior o igual a, és inferior a, és inferior o igual a).
  2. Introduïu una xifra al costat de Punts de contacte.
  3. Feu clic a Aplica.

Cerca

Feu clic a la icona de cerca search (4, més amunt) i introduïu text. L'informe només mostrarà els camins que continguin almenys un clic amb una etiqueta que inclogui el text que heu introduït.

Exportació

Feu clic a la icona de baixada file download (5, més amunt) per baixar un fitxer CSV que inclogui les dades que es mostren actualment a la taula.

Entendre les dades

L'informe de camins de conversió us mostra els camins que recorren els usuaris per completar les conversions. La fila superior de l'informe proporciona informació general sobre el rendiment dels tipus de conversió que heu seleccionat. Hi veureu el nombre total de conversions i d'ingressos.

Nota: si heu filtrat l'informe per longitud del camí o si heu cercat una cadena de text, la fila superior ho reflectirà i mostrarà les conversions i els ingressos com a percentatge del total.

De manera predeterminada, l'informe s'ordena pels camins amb el nombre més alt de conversions. Feu clic a la fletxa avall que hi ha al costat de l'opció Ingressos a fi d'ordenar la informació per aquesta mètrica.

El mèrit que es mostra en cada fila és una mitjana dels camins individuals que conté la fila. Per a cada punt de contacte del camí, veureu:

• El valor Conversions, seguit del percentatge de conversions totals obtingudes al camí en qüestió.
  • El valor Ingressos, seguit del percentatge d'ingressos totals obtinguts al camí en qüestió.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!