Reports

[GA4] Om datagrenser

Årsaker til at data kan holdes tilbake fra rapporter og utforskninger

Hvis du har begrenset tilgang til dataene i en rapport eller utforskning, kan det skyldes at det er brukt en datagrense. Hensikten med slike grenser er at de som ser på rapporten eller utforskningen, ikke skal kunne utlede identiteten til eller sensitiv informasjon om enkeltbrukere basert på interesser, demografiske data eller andre signaler.

Datagrenser defineres av systemet, og du kan ikke justere dem. Du kan imidlertid gjøre endringer i Google Analytics for å redusere sannsynligheten for at datagrenser blir vist.

Det du får se

Når dataene i en rapport eller utforskning er begrenset på grunn av datagrenser, inneholder indikatoren for datakvalitet øverst i rapporten meldingen «Google Analytics har lagt til grenser for ett eller flere av kortene i denne rapporten. På disse kortene vises det bare data når minstekravet til innsamlet datamengde er oppfylt.»

Når datagrenser brukes

Demografiske data

Data kan bli holdt tilbake når du leser rapporter eller utforskninger eller foretar API-kall som inneholder demografiske data, eller målgrupper som er definert ved hjelp av demografiske data.

Informasjon om søk

Hvis en rapport eller utforskning inneholder informasjon om søk, kan raden som inneholder disse dataene, holdes tilbake hvis det ikke er nok brukere.

Dette kan du gjøre

Du kan ikke justere datagrenser, men du kan gjøre endringene nedenfor for å redusere sannsynligheten for at grenser blir vist:

Juster datoperioden

Data kan bli holdt tilbake når du leser en rapport eller utforskning for en kort datoperiode, hvis du har få brukere eller hendelser i denne datoperioden. Hvis du forlenger datoperioden, kan rapporten eller utforskningen ta med flere av brukerne som utløste den aktuelle hendelsen, slik at du ser data som tidligere ble holdt tilbake.

Eksporter til BigQuery

Analytics eksporterer ikke data fra Google-signaler til BigQuery. Det kan hende du ser forskjellige antall hendelser per bruker i Analytics og BigQuery.