Dit artikel gaat over Google Analytics 4-property's. Als u een Universal Analytics-property gebruikt, bekijkt u het gedeelte over Universal Analytics van dit Helpcentrum.

[GA4] Drempelwaarden voor gegevens

Waarom we gegevens voor rapporten en verkenningen kunnen achterhouden

Als er gegevens in een rapport of verkenning ontbreken, heeft Google Analytics mogelijk een gegevensdrempel toegepast.

Gegevensdrempels worden door het systeem gedefinieerd. U kunt ze niet aanpassen.

Drempelwaarden worden toegepast om te voorkomen dat iemand die een rapport bekijkt of gebruikmaakt van een verkenningstechniek, de identiteit van afzonderlijke gebruikers kan afleiden op basis van demografische kenmerken, interesses of andere signalen in de gegevens.

In de volgende gevallen kan er een drempelwaarde worden toegepast:

Als een rapport of verkenning demografische gegevens bevat, zoals leeftijd, gender of interessecategorie, en de identiteit voor rapportage afhankelijk is van de apparaat-ID, wordt de rij met deze gegevens mogelijk achtergehouden als het totale aantal gebruikers te klein is om te voorkomen dat er afzonderlijke gebruikers worden herkend.

Als een rapport bijvoorbeeld minder dan N instanties van Gender=male bevat, kunnen de gegevens voor de waarde male worden achtergehouden.

Als uw property gegevens verzamelt met Google-signalen, kan er een drempelwaarde worden toegepast op alle gegevensrijen.

Als er op een rapport of verkenning een drempelwaarde is toegepast, heeft de gegevensindicator een afwijkende kleur. Plaats de muisaanwijzer op de indicator voor meer informatie. (De gegevensindicator geeft ook aan of er steekproeven zijn toegepast.)

Indicator voor gegevensdrempel en toepassing van steekproeven