Reports

[GA4] Sobre els llindars de dades

Per què és possible que es retinguin les dades dels informes i de les exploracions

Si teniu accés limitat a les dades d'un informe o d'una exploració, és possible que sigui perquè s'ha aplicat un llindar de dades. S'apliquen llindars de dades per impedir que els usuaris que consultin un informe o una exploració puguin deduir la identitat o informació sensible d'usuaris concrets en funció de les dades demogràfiques, dels interessos o d'altres senyals presents a les dades.

Els llindars de dades estan definits pel sistema i no els podeu ajustar. Ara bé, podeu fer canvis a Google Analytics que disminueixin la probabilitat que es mostrin llindars de dades.

Què veuràs

Quan les dades d'un informe o d'una exploració estan limitades a causa dels llindars de dades, l'indicador de qualitat de les dades de la part superior de l'informe inclou el missatge "Google Analytics ha aplicat el llindar a una o més targetes d'aquest informe i només mostrarà les dades de les targetes quan les dades arribin als llindars mínims d'agregació."

Quan s'apliquen els llindars de dades

Dades demogràfiques

És possible que es retinguin les dades quan consulteu un informe o una exploració o bé quan feu una crida a l'API que inclogui dades demogràfiques o públics que es defineixin mitjançant dades demogràfiques.

Informació de la consulta de cerca

Si un informe o una exploració inclouen informació de la consulta de cerca, és possible que es retingui la fila que conté aquestes dades si no hi ha prou usuaris en total.

Què podeu fer

Tot i que no podeu ajustar els llindars de dades, sí que podeu fer els canvis següents per reduir la probabilitat que es mostrin aquests llindars:

Ajustar l'interval de dates

És possible que es retinguin les dades quan consulteu un informe o una exploració en un interval de dates restringit si teniu un recompte d'usuaris o d'esdeveniments baix en aquest interval de dates. Si amplieu l'interval de dates, pot ser que augmenti el nombre d'usuaris que han activat un esdeveniment, de manera que podreu veure les dades a què s'aplicava el llindar anteriorment.

Exportar a BigQuery

Analytics no exporta dades de Google signals a BigQuery. És possible que vegeu diferències entre Analytics i BigQuery als recomptes d'esdeveniments per a cada usuari.