[GA4] Link Google Ads til Analytics

Få oplysninger om konfiguration af Google Ads-integrationen

Link din Google Ads-konto til din Analytics-ejendom for at se hele kundecyklussen, lige fra brugernes interaktion med dit marketingmateriale (f.eks. klik på dine annoncer) til fuldførelsen af de mål, du har angivet på dit website eller i din app (f.eks. foretagelse af et køb eller visning af eller interaktion med indhold).

Hvis du skifter fra Universal Analytics til Google Analytics 4 og vil migrere flere Google Ads-links, kan du bruge importværktøjet i stedet for manuel linkning.
I denne artikel kan du læse om følgende:

Fordele

Når du linker din Google Analytics 4-ejendom til din Google Ads-konto, kan du:

Grænser

Du kan linke Google Analytics 4-ejendomme til individuelle Google Ads-konti og til Google Ads-managerkonti.

Du kan oprette op til 400 links pr. ejendom. Hvis din aktuelle Google Ads-konfiguration overstiger denne grænse, kan du overveje at oprette en Google Ads-managerkonto og linke den til din Analytics-ejendom.

Bemærk! Et link til en Google Ads-managerkonto tæller som 1 link.

Før du begynder

Hvis du vil linke en ejendom til Google Ads, skal du bruge en Google-konto med følgende tilladelser. Hvis din konto ikke har disse tilladelser, skal du bede din Analytics- eller Google Ads-administrator om hjælp.

• I Analytics skal du have rollen Redaktør for den ejendom, som du vil linke.
  • I Google Ads skal den samme Google-konto have administratoradgang.
  • Hvis du linker til en Google Ads-managerkonto, vil alle data, som du importerer fra Analytics, være tilgængelige for alle dine klientkonti.

Opret links

1. Klik på Administrator i Analytics.
  2. Brug menuen i kolonnen Ejendom til at vælge den ejendom, du vil linke.
  3. Klik på Google Ads-links under PRODUKTLINKS.
  4. Klik på Link.
  5. Klik på Vælg Google Ads-konti, og vælg derefter de Google Ads-konti, du vil linke.
  6. Klik på Bekræft.
  7. Klik på Næste.
  8. Muligheden Aktivér tilpasset annoncering er som standard aktiveret.
  9. Udvid muligheden Aktivér automatisk tagging for at aktivere automatisk tagging eller beholde de aktuelle indstillinger for automatisk tagging.

Hvis du aktiverer automatisk tagging, når du linker til en managerkonto, aktiveres automatisk tagging på alle Google Ads-konti, der er direkte linket til managerkontoen.
  10. Klik på Næste, og gennemgå derefter dine indstillinger.
  11. Klik på Send for at tilknytte dine konti med de aktuelle indstillinger.

Næste trin

Når du opretter et link mellem din Google Ads-konto og din Google Analytics 4-ejendom, begynder du automatisk at se Google Ads-data i dine Google Analytics 4-rapporter. Dette link gør også data fra din Google Analytics 4-ejendom tilgængelige til brug i Google Ads. Hvis du vil handle på disse data, skal du dog stadig logge ind på Google Ads og gøre mindst ét af følgende:

Hvis du vil have forbedret remarketing og rapportering, skal du også aktivere Google-signaler.

Rediger links

1. Klik på Administrator i Analytics.
  2. Klik på Google Ads-links under PRODUKTLINKS i kolonnen Ejendom.
  3. Klik på pilen ud for rækken for den konto, du vil redigere, på listen over linkede konti.
  4. Aktivér eller deaktiver Aktivér tilpasset annoncering.
  5. Klik på Mere for at slette linket. (Se, hvordan du fjerner links, i næste afsnit).
Se, hvordan du bruger dine Analytics-data i Google Ads.

En Google Ads-administrator eller en Analytics-bruger med rollen Redaktør kan fjerne linket til de linkede Google Ads-konti.

Hvis du sletter et link, sendes der ikke længere data mellem den tilknyttede Google Ads-konto og Analytics-ejendommen.

• Google Ads-data (f.eks. klik, eksponeringer, CPC osv.) fra ikke-tilknyttede Google Ads-konti er ikke synlige i Analytics-rapporter.
  • Historiske Google Ads-dimensioner (f.eks. Kampagnenavn og Annoncegruppe-id), som er indsamlet, før linket blev slettet, er fortsat tilgængelige i Analytics. Eventuelle nye data for disse dimensioner som følge af klik fra en Google Ads-konto, der ikke er linket, vises som "(not set)" sammen med Google Ads-metrics (f.eks. Pris og Antal klik) for alle datointervaller.
  • Analytics-remarketingmålgrupper akkumulerer ikke længere nye brugere i ikke-tilknyttede Google Ads-konti.
  • Ikke-tilknyttede Google Ads-konti importerer ikke længere konverteringer fra Analytics.