[GA4] Enllaçar Google Ads i Analytics

Més informació sobre com es pot configurar la integració de Google Ads

Enllaceu el compte de Google Ads a la vostra propietat d'Analytics per veure tot el cicle dels clients, des de la manera com els usuaris interaccionen amb el màrqueting (p. ex., fent clic als anuncis) fins a com completen els objectius que havíeu definit per a ells al lloc web o a l'aplicació (p. ex., fent compres o consumint contingut).

Si feu el canvi de Universal Analytics a Google Analytics 4 i necessiteu migrar diversos enllaços de Google Ads, podeu fer servir l'eina d'importació en comptes d'enllaçar-los manualment.
Contingut d'aquest article:

Avantatges

En enllaçar la propietat de Google Analytics 4 al compte de Google Ads, podeu:

Límits

Podeu enllaçar propietats de Google Analytics 4 a comptes individuals i de gestor de Google Ads.

Podeu crear fins a 400 enllaços per propietat. Si la configuració actual de Google Ads supera aquest límit, us recomanem que creeu un compte de gestor de Google Ads i que l'enllaceu a la propietat d'Analytics.

Nota: un enllaç a un compte de gestor de Google Ads compta com un enllaç.

Abans de començar

Per enllaçar una propietat a Google Ads, utilitzeu un Compte de Google que tingui els permisos que es descriuen a continuació. Si el compte no té aquests permisos, demaneu ajuda a l'administrador d'Analytics o de Google Ads.

• A Analytics, cal que tingueu la funció d'editor per a la propietat que voleu enllaçar.
  • A Google Ads, aquest mateix Compte de Google necessita accés administratiu.
  • Si enllaceu un compte de gestor de Google Ads, totes les dades que importeu d'Analytics estaran disponibles per a tots els vostres comptes de client.

Crear enllaços

1. A Analytics, feu clic a Administració.
  2. A la columna Propietat, feu servir el menú per seleccionar la propietat que vulgueu enllaçar.
  3. A ENLLAÇOS DE PRODUCTES, feu clic a Enllaços de Google Ads.
  4. Feu clic a Enllaça.
  5. Feu clic a Tria comptes de Google Ads i, a continuació, seleccioneu els comptes de Google Ads que vulgueu enllaçar.
  6. Feu clic a Confirma.
  7. Feu clic a Següent.
  8. L'opció Activa la publicitat personalitzada està activada de manera predeterminada.
  9. Desplegueu l'opció Activa l'etiquetatge automàtic per activar l'etiquetatge automàtic o per deixar la configuració de l'etiquetatge automàtic com està.

Si activeu l'etiquetatge automàtic en fer l'enllaçament a un compte de gestor, s'activarà en tots els comptes de Google Ads que estiguin enllaçats directament al compte de gestor.
  10. Feu clic a Següent i reviseu la configuració.
  11. Feu clic a Envia per enllaçar els comptes amb la configuració actual.

Passos següents

En crear un enllaç entre el compte de Google Ads i la propietat de Google Analytics 4, començareu a veure automàticament dades de Google Ads als informes de Google Analytics 4. L'enllaç també fa que les dades de la propietat de Google Analytics 4 estiguin disponibles per utilitzar-se a Google Ads. Tanmateix, per dur a terme accions amb aquestes dades, heu d'iniciar la sessió a Google Ads i fer almenys una de les accions següents:

Per millorar el remàrqueting i els informes, també heu d'activar Google signals.

Editar enllaços

1. A Analytics, feu clic a Administració.
  2. A la columna Propietat de la secció ENLLAÇOS DE PRODUCTES, feu clic a Enllaços de Google Ads.
  3. A la llista de comptes enllaçats, feu clic a la fletxa que hi ha al final de la fila del compte que vulgueu editar.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Activa la publicitat personalitzada.
  5. Feu clic a Més per suprimir l'enllaç. A la secció següent, trobareu més informació sobre com es poden desenllaçar els comptes.
Obteniu més informació sobre com es poden utilitzar les dades d'Analytics a Google Ads.

Un administrador de Google Ads o un usuari d'Analytics amb la funció d'editor poden desenllaçar els comptes de Google Ads enllaçats.

Si suprimiu un enllaç, deixaran de compartir-se dades entre el compte de Google Ads enllaçat i la propietat d'Analytics.

• Les dades dels comptes de Google Ads desenllaçats (p. ex., els clics, les impressions, el cost per clic, etc.) no figuraran als informes d'Analytics.
  • Les dimensions de l'historial de Google Ads (p. ex., Nom de la campanya o Identificador de grup d'anuncis) que s'hagin recollit abans de suprimir l'enllaç continuaran estant disponibles a Analytics. Les dades noves relatives a aquestes dimensions que s'hagin generat a partir de clics d'un compte de Google Ads desenllaçat es mostraran com a "(no definit)", juntament amb les mètriques de Google Ads (p. ex., Cost o Clics) per a tots els intervals de dates.
  • Els públics de remàrqueting d'Analytics deixaran d'acumular usuaris nous als comptes de Google Ads desenllaçats.
  • Els comptes de Google Ads desenllaçats deixaran d'importar conversions d'Analytics.