[GA4] Felmeddelanden

När dataflöden skapas anropar Analytics Google Cloud, Firebase och konfigurationsarkivet i Analytics. Om det uppstår problem vid dessa anrop kan du se följande felmeddelanden.

Google Cloud

Feltyp Felmeddelande Orsak
Tidsgräns för processen Det relaterade Google Cloud-projektet konfigurerades endast delvis när dataflödet skapades. Prova att skapa dataflödet igen. Processen för att skapa Google Cloud-projektet uppnådde tidsgränsen innan projektet hade konfigurerats klart.
Behörigheter Du har inte de Google Cloud-behörigheter som krävs för att skapa ett projekt. Kontakta projektägaren för Google Cloud. Du har inte de Google Cloud-behörigheter som krävs för att skapa ett projekt.
Projektet finns redan Det gick inte att skapa ett nytt Google Cloud-projekt eftersom det redan finns ett projekt med samma id. Försök igen. Analytics anropar Firebase först för att föreslå ett projekt-id baserat på projektnamnet. Sedan anropar Analytics Google Cloud för att skapa ett projekt med detta föreslagna projekt-id.

I sällsynta fall föreslår Analytics ett projekt-id som redan används.

Firebase

Feltyp Felmeddelande Orsak
Tidsgräns för processen Det relaterade Firebase-projektet konfigurerades endast delvis när dataflödet skapades. Prova att skapa dataflödet igen. Processen för att skapa Firebase-projektet uppnådde tidsgränsen innan projektet hade konfigurerats klart.
Tidsgräns för processen Tidsgränsen för åtgärden överskreds innan Analytics kunde verifiera det nya appflödet. Uppdatera sidan. Tidsgränsen för åtgärden överskreds innan Analytics kunde verifiera det nya appflödet.
Behörigheter Du har inte de Firebase-behörigheter som krävs för att skapa ett projekt. Kontakta Firebase-projektets ägare. Du har inte de Firebase-behörigheter som krävs för att skapa ett projekt.
Allmänt Det gick inte att skapa appflödet för närvarande. Försök igen. Analytics kunde inte skapa appflödet.

Konfigurationsarkivet i Analytics

Feltyp Felmeddelande Orsak
Allmänt Det gick inte att skapa appflödet för närvarande. Försök igen. Analytics kunde inte skapa appflödet.
Allmänt Firebase-projektet har skapats och konfigurerats, men appflödet kunde inte skapas. Prova att skapa appflödet igen. Analytics kunde inte skapa appflödet.