[GA4] Feilmeldinger

Når du oppretter datastrømmer, kaller Analytics opp Google Cloud, Firebase og Analytics-konfigurasjonslageret. Hvis det er problemer med disse oppkallene, kan det hende du ser noen av feilmeldingene nedenfor.

Google Cloud

Feiltype Feilmelding Årsak
Operasjonen ble tidsavbrutt Under opprettelsen av datastrømmen ble det relaterte Google Cloud-prosjektet bare delvis konfigurert. Gjør et nytt forsøk på å opprette datastrømmen. Opprettelsen av Google Cloud-prosjektet ble tidsavbrutt før prosjektet var konfigurert.
Tillatelser Du har ikke tillatelsene som kreves i Google Cloud for å kunne opprette prosjekter. Ta kontakt med eieren av Google Cloud-prosjektet ditt. Du har ikke tillatelsene som kreves i Google Cloud for å kunne opprette prosjekter.
Prosjektet finnes allerede kunne ikke opprette et nytt Google Cloud-prosjekt fordi det allerede finnes et prosjekt med samme ID Prøv på nytt. Analytics kaller først opp Firebase for å foreslå en prosjekt-ID ut fra prosjektnavnet. Deretter kaller vi opp Google Cloud for å opprette et prosjekt med den foreslåtte prosjekt-ID-en.

I sjeldne tilfeller foreslår Analytics en prosjekt-ID som allerede er i bruk.

Firebase

Feiltype Feilmelding Årsak
Operasjonen ble tidsavbrutt Under opprettelsen av datastrømmen ble det relaterte Firebase-prosjektet bare delvis konfigurert. Gjør et nytt forsøk på å opprette datastrømmen. Opprettelsen av Firebase-prosjektet ble tidsavbrutt før prosjektet var konfigurert.
Operasjonen ble tidsavbrutt Operasjonen ble tidsavbrutt før opprettelsen av appstrømmen kunne bekreftes i Analytics. Last inn siden på nytt. Operasjonen ble tidsavbrutt før opprettelsen av appstrømmen kunne bekreftes i Analytics.
Tillatelser Du har ikke tillatelsene som kreves i Firebase for å kunne opprette prosjekter. Kontakt eieren av Firebase-prosjektet. Du har ikke tillatelsene som kreves i Firebase for å kunne opprette prosjekter.
Generelt Appstrømmen kan ikke opprettes for øyeblikket. Prøv på nytt. Appstrømmen kunne ikke opprettes i Analytics.

Analytics-konfigurasjonslageret

Feiltype Feilmelding Årsak
Generelt Appstrømmen kan ikke opprettes for øyeblikket. Prøv på nytt. Appstrømmen kunne ikke opprettes i Analytics.
Generelt Firebase-prosjektet ble opprettet og konfigurert, men appstrømmen ble ikke opprettet. Gjør et nytt forsøk på å opprette appstrømmen. Appstrømmen kunne ikke opprettes i Analytics.