[GA4] Sådan navigerer du i Analytics

Hvis din brugerflade ser anderledes ud end den, der er vist og beskrevet i denne artikel, skyldes det sandsynligvis, at du bruger en Universal Analytics-ejendom i stedet for en Google Analytics 4-ejendom. Hvis det er tilfældet, kan du i stedet læse denne artikel.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Søg efter rapporter og hjælpeindhold. Få flere oplysninger om søgefeltet

2 Produktlinks, hjælp og kontoadministration

• Skift mellem forskellige Google Marketing Platform-produkter
  • Få adgang til hjælpeindhold
  • Send produktfeedback til Analytics-teamet
  • Administrer din Google-konto, og log ud

Navigationsruden indeholder links til følgende:

Fra Konfigurer kan du få adgang til følgende:

4 Muligheder med hensyn til redigering og deling

5 Rapporter

Se data for den rapport, du vælger i navigationsruden. Få flere oplysninger om rapporter