Avvikling av innholdseksperimenter

Vi gjør en endring i Google Analytics og eksperimentressurser i administrasjonsgrensesnittet. Fra og med 7. august 2019 kan du ikke lenger opprette eller starte innholdseksperimenter (CX). Eksperimenter som for øyeblikket kjører, kan fullføres. Fullførte eksperimenter kommer fortsatt til å være synlige som eksperimentrapporter for Google Analytics.

Hvis du har eksperimenter som pågår, bør du vurdere å overføre dem til Google Optimize. Det er gratis, opprettholder den innebygde integreringen med Google Analytics, og gir deg tilgang til følgende:

• A/B-testing inkludert viderekoblinger
  • Testing av multivarianter (MVT)
  • Målretting mot nettadresser
  • Et brukervennlig visuelt redigeringsverktøy for å gjøre endringer på nettstedet
  • JavaScript-målretting
  • Målretting mot informasjonskapsel
  • Geografisk målretting
  • Målretting mot nettleser, operativsystem og datamaskin kontra mobilmålretting

Hvis du er på utkikk etter inspirasjon, kan du ta en titt på forslagene våre her. Innholdet nedenfor hjelper deg med å gjenskape noen vanlige bruksmønstre for innholdseksperimenter i Google Optimize.

Jeg ønsker å ... Slik gjenskaper du dette i Google Optimize ...
... opprette et viderekoblingseksperiment Gå til artikkelen
... opprette et eksperiment uten viderekobling (implementering bare i nettleseren) Gå til artikkelen
... opprette et eksperiment på tjenersiden der Optimize bare håndterer rapportering Gå til artikkelen

Viktige forskjeller mellom innholdseksperimenter og Optimize

• Optimize-viderekoblinger og API-er på klientsiden er asynkrone, mens innholdseksperimentene var synkrone. Vurder å bruke kodebiten for skjuling av sider hvis du vil unngå flimring.
  • Optimize tilbyr for øyeblikket ikke metoden med flerarmede banditter for dynamisk vektjustering.