Udfasning af funktionen Indholdseksperimenter

Vi foretager en ændring af Google Analytics og eksperimentressourcerne i Management API. Fra den 7. august 2019 kan du ikke bruge funktionen Indholdseksperimenter længere. Eksperimenter, der kører i øjeblikket, kan fuldføres. Afsluttede eksperimenter forbliver synlige som Google Analytics-eksperimentrapporter.

Hvis du har nogle igangværende eksperimenter, skal du overveje at overføre dem til Google Optimize. Det er gratis, sikrer indbygget integration med Google Analytics og har alle følgende funktioner:

• A/B-test, herunder omdirigeringer
  • Multivarianttest (MVT)
  • Målretning efter webadresse
  • Et visuelt redigeringsværktøj, der er let at bruge til at foretage ændringer på dit website
  • JavaScript-målretning
  • Cookiemålretning
  • Geografisk målretning
  • Målretning efter browser, operativsystem og computere i forhold til mobilenheder

Hvis du gerne vil have idéer, kan du se vores forslag her. Indholdet nedenfor hjælper dig med at genskabe nogle almindelige eksempler på brug af Indholdseksperimenter i Google Optimize.

Jeg vil gerne… For at genskabe i Google Optimize skal du…
…oprette et omdirigeringseksperiment se artiklen
…oprette et eksperiment uden at omdirigere (kun browserimplementering) se artiklen
…oprette et eksperiment på serversiden, hvor Optimize kun håndterer rapportering se artiklen

De vigtigste forskelle på funktionen Indholdseksperimenter og Optimize

• Optimize-omdirigeringer og API'er på klientsiden fungerer asynkront, mens funktionen Indholdseksperimenter var synkron. Brugere bør overveje at udnytte det skjule kodestykke, hvis de vil undgå flimren.
  • Optimize tilbyder i øjeblikket ikke dynamisk vægtjustering for flerarmede tyveknægte.