Aquest article és sobre les propietats de Google Analytics 4. Consulteu la secció Universal Analytics si encara feu servir una propietat de Universal Analytics, que deixarà de tractar dades l'1 de juliol de 2023 (l'1 d'octubre de 2023, en el cas de les propietats d'Analytics 360).

[GA4] BigQuery Export

BigQuery és un magatzem de dades en núvol que us permet consular d'una manera molt eficient conjunts de dades grans.

Podeu exportar tots els esdeveniments sense processar de les propietats de Google Analytics 4 a BigQuery i, tot seguit, utilitzar una sintaxi del tipus SQL per consultar aquestes dades. A BigQuery, podeu exportar les dades a un emmagatzematge extern o bé importar-ne d'externes a fi de combinar-les amb les dades d'Analytics.

Quan exporteu dades a BigQuery, en sou el propietari i podeu utilitzar ACL de BigQuery per gestionar permisos sobre projectes i conjunts de dades.

Un cop al dia es fa una exportació completa de dades. Les dades també s'exporten de manera contínua durant tot el dia (consulteu la secció Exportació en temps real a continuació).

No hi ha cap càrrec de facturació associat a l'exportació de dades des d'una propietat de Google Analytics 4 a BigQuery. Podeu fer l'exportació a una instància gratuïta de BigQuery (zona de proves de BigQuery), però les exportacions que superin els límits de la zona de proves generaran càrrecs.

Les propietats estàndard tenen un límit diari d'1 milió d'esdeveniments a BigQuery Export. Més informació sobre altres límits de BigQuery Export

Exportació en temps real

Podeu triar l'opció d'exportació en temps real si enllaceu la propietat de Google Analytics 4 a BigQuery.

L'exportació en temps real de BigQuery us facilita en qüestió de minuts dades del dia en curs a través de BigQuery Export.

Si utilitzeu aquesta opció d'exportació, BigQuery té informació més actual per analitzar sobre els usuaris i el trànsit a la vostra propietat.

L'exportació en temps real crea una taula per a cada dia:

• events_intraday_AAAAMMDD: taula temporal interna que inclou registres de l'activitat de sessió que s'ha produït al llarg del dia. L'exportació en temps real és una operació tant-com-puc i és possible que no inclogui totes les dades a causa del processament d'esdeveniments tardans o pujades que han fallat, entre d'altres motius. Les dades s'exporten de manera contínua durant tot el dia. Aquesta taula pot incloure registres d'una sessió quan la sessió comprèn diverses operacions d'exportació. La taula se suprimeix quan events_YYYYMMDD està completa.

Si seleccioneu l'opció diària en configurar BigQuery Export, també es crearà la taula següent cada dia.

• events_YYYYMMDD: exportació diària completa d'esdeveniments.

Utilitzeu events_YYYYMMDD en lloc d'events_intraday_YYYYMMDD per consultar un conjunt de dades estable del dia.

Consulteu l'esquema de BigQuery Export per obtenir més informació sobre les taules events_YYYYMMDD i events_intraday_YYYYMMDD.

L'exportació en temps real de BigQuery no inclou les dades següents d'atribució d'usuaris per als usuaris nous:

• traffic_source.name (dimensió d'informes: Campanya de l'usuari)
  • traffic_source.source (dimensió d'informes: Font de l'usuari)
  • traffic_source.medium (dimensió d'informes: Mitjà de l'usuari)

S'inclouen les dades d'atribució d'usuaris per als usuaris existents, però aquestes dades tarden aproximadament 24 hores a processar-se, de manera que us recomanem que no confieu en aquestes dades provinents de l'exportació en temps real i que obtingueu les dades d'atribució d'usuaris de l'exportació diària completa.

Pings sense galetes i dades proporcionades pel client

Quan s'implementi el mode de consentiment, els pings sense galetes que Analytics reculli seran presents a BigQuery Export, juntament amb les dades proporcionades pels clients, com ara user_id i les dimensions personalitzades.

Recursos relacionats

Consulteu la Guia per a desenvolupadors de BigQuery per obtenir més informació sobre els temes següents: