[GA4] BigQuery Export

BigQuery és un magatzem de dades en núvol que us permet executar consultes molt eficients en conjunts de dades grans.

Podeu exportar tots els esdeveniments sense processar de les propietats de Google Analytics 4 (incloses les subpropietats i les propietats d'agrupació) a BigQuery i, tot seguit, utilitzar una sintaxi del tipus SQL per consultar aquestes dades. A BigQuery, podeu exportar les dades a un emmagatzematge extern o bé importar-ne d'externes amb la finalitat de combinar-les amb les dades d'Analytics.

Quan exporteu dades a BigQuery, teniu la propietat d'aquestes dades i podeu utilitzar llistes de control d'accés (ACL) de BigQuery per gestionar permisos en projectes i conjunts de dades.

Nota: un cop hàgiu exportat les dades d'Analytics a BigQuery, no les podreu tornar a exportar.

Un cop al dia es fa una exportació completa de dades. Les dades també s'exporten de manera contínua durant tot el dia (consulteu la secció Exportació en línia de més avall).

Podeu fer l'exportació a una instància gratuïta de BigQuery (zona de proves de BigQuery), però les exportacions que superin els límits de la zona de proves generaran càrrecs.

Les propietats estàndard tenen un límit diari d'1 milió d'esdeveniments a BigQuery Export. Més informació sobre altres límits de BigQuery Export

Diferències entre la interfície de Google Analytics i BigQuery Export

L'exportació d'esdeveniments de BigQuery proporciona accés a dades sense processar del nivell d'usuari i d'esdeveniment, excloses les addicions de valors que Google Analytics fa a les dades que es troben als informes estàndard i a les exploracions. Per aquest motiu, les dades de l'exportació d'esdeveniments de BigQuery poden ser diferents de les de la interfície de Google Analytics.

Per entendre les diferències entre l'exportació d'esdeveniments de BigQuery i la interfície de Google Analytics, i per explorar maneres de mitigar-les sempre que sigui possible, consulteu l'article sobre com es pot salvar la diferència entre la interfície d'usuari de Google Analytics i l'exportació de BigQuery.

Exportació en continu

Podeu triar l'opció d'exportació en temps real si enllaceu la propietat de Google Analytics 4 a BigQuery.

L'exportació en temps real de BigQuery us facilita en qüestió de minuts dades del dia en curs a través de BigQuery Export.

Si utilitzeu aquesta opció d'exportació, BigQuery té informació més actual per analitzar sobre els usuaris i el trànsit a la vostra propietat.

L'exportació en continu crea una taula nova per a cada dia:

• events_intraday_AAAAMMDD: taula de fases interna que inclou registres de l'activitat de sessió que s'ha produït al llarg del dia. L'exportació en continu és una operació tant-com-puc i és possible que no inclogui totes les dades per diversos motius, com ara pel processament d'esdeveniments tardans o per les pujades fallides. Les dades s'exporten de manera contínua durant tot el dia. Aquesta taula pot incloure registres d'una sessió quan la sessió comprèn diverses operacions d'exportació. La taula se suprimeix quan events_YYYYMMDD està completa.

Si seleccioneu l'opció diària en configurar BigQuery Export, també es crearà la taula següent cada dia.

• events_YYYYMMDD: exportació diària completa d'esdeveniments.

Utilitzeu events_YYYYMMDD en lloc d'events_intraday_YYYYMMDD per consultar un conjunt de dades estable del dia.

Consulteu l'esquema de BigQuery Export per obtenir més informació sobre les taules events_YYYYMMDD i events_intraday_YYYYMMDD.

L'exportació en continu de BigQuery no inclou les dades següents d'atribució d'usuaris per als usuaris nous:

• traffic_source.name (dimensió d'informes: Campanya de l'usuari)
  • traffic_source.source (dimensió d'informes: Font de l'usuari)
  • traffic_source.medium (dimensió d'informes: Mitjà de l'usuari)

S'inclouen les dades d'atribució d'usuaris per als usuaris existents, però aquestes dades tarden unes 24 hores a processar-se completament, de manera que us recomanem no confiar en les dades provinents de l'exportació en línia i, en lloc d'això, obtenir les dades d'atribució d'usuaris de l'exportació diària completa.

L'ús de l'exportació en línia té un cost de BigQuery addicional de 0,05 $ per cada gigabyte de dades. Un gigabyte equival a uns 600.000 esdeveniments de Google Analytics, tot i que la xifra pot variar segons la mida de l'esdeveniment. Obteniu més informació sobre els preus de BigQuery.

Programació de les actualitzacions de les taules

Les actualitzacions de les taules que es creen com a part de BigQuery Export es regeixen per la zona horària de la propietat d'Analytics des de la qual s'exporten les dades.

Les taules d'exportació en continu (events_intraday_YYYYMMDD) s'actualitzen contínuament durant tot el dia (p. ex., de les 00:00 a les 23:59:59 de la zona horària de la propietat). Quan comenci un nou dia en la zona horària de la propietat, els esdeveniments s'escriuran en una taula intradiària nova.

Les taules d'exportació diàries (events_YYYYMMDD) es creen després que Analytics hagi recollit tots els esdeveniments del dia en qüestió. Analytics actualitzarà les taules diàries durant un màxim de 72 hores després de la data de la taula amb els esdeveniments que portin la marca de temps corresponent a la data de la taula (p. ex., els paquets d'esdeveniments que arribin tard de Measurement Protocol o els SDK de Firebase). Per exemple, si la data de la taula és 20220101, Analytics l'actualitzarà fins a la data 20220104 amb els esdeveniments que portin la marca de temps 20220101.

De vegades, Analytics pot actualitzar les taules diàries en qualsevol moment després del període de 72 hores, en les circumstàncies en què sigui necessari que Analytics torni a processar l'historial de dades (p. ex., per la correcció d'un error de processament).

Pings sense galetes i dades proporcionades pels clients

Quan s'implementi el mode de consentiment, els pings sense galetes que Analytics reculli estaran presents a BigQuery Export, juntament amb les dades proporcionades pels clients, com ara els paràmetres user_id i les dimensions personalitzades.

Integració de GA4 amb Firebase, i BigQuery

Si una propietat de GA4 i un projecte de Firebase estan integrats, no es poden enllaçar a projectes de BigQuery independents.

Comparar BigQuery Export a Google Analytics 4 i a Universal Analytics

Google Analytics 4 Universal Analytics

Disponible en versió estàndard (gratuïta) i 360 (pagament)

Límit estàndard: 1 milió d'esdeveniments per dia

Límit de 360: milers de milions d'esdeveniments per dia

Disponible a 360 (pagament)

Cost

Exportació gratuïta a BigQuery Sandbox dins dels límits de la zona de proves

Les dades exportades que superin els límits de la zona de proves generaran càrrecs per condicions del contracte.

Cost

Exportació gratuïta a BigQuery Sandbox dins dels límits de la zona de proves

Les dades exportades que superin els límits de la zona de proves generaran càrrecs per condicions del contracte.

Configuració

Permet incloure fluxos de dades concrets i excloure esdeveniments concrets de cada propietat.

Us permet controlar el volum i el cost de l'exportació.

Configuració

Permet enllaçar 1 visualització per propietat.

Exporta totes les dades d'aquesta visualització.

Exportació en temps real

0,05 USD per GB (més informació sobre els preus de BigQuery)

Taula creada:

events_intraday_YYYMMDD

La taula se suprimeix cada dia:

• Si també utilitzeu l'opció d'exportació diària, a més de la reproducció en continu.
  • Quan la taula diària s'ha completat.

No inclou dades de campanya d'usuari, font d'usuari ni mitjà d'usuari per als usuaris nous.

Exportació en temps real

0,05 USD per GB (més informació sobre els preus de BigQuery)

Taula creada:

ga_realtime_sessions_YYYYMMDD

Visualització de BigQuery creada:

ga_realtime_sessions_view_YYYYMMDD

Exportació diària

Taula creada:

events_YYYYMMDD

Exportació diària

Taules creades

ga_sessions_intraday_YYYYMMDD

• S'actualitza com a mínim 3 vegades al dia.
  • Totes les actualitzacions sobreescriuen les dades anteriors.
  • Se suprimeix quan es completa la importació completa a partir del dia següent.

ga_sessions_YYYYMMDD

• Importació diària completa

Exportació, general

Reposició de dades: sense reposició de dades

Conjunt de dades: per a cada propietat enllaçada, 1 conjunt de dades anomenat analytics_<identificador de propietat>

Si heu implementat el mode de consentiment, l'exportació inclou:

• Pings sense galetes
  • Dades proporcionades pel client (user_id, dimensions personalitzades)

Exportació, general

Reposició de dades: en enllaçar un compte, reposició de dades de 13 mesos de dades o 10.000 milions de peticions de fitxer, el que sigui més petit.

La reposició de dades a la zona de proves de BigQuery pot fallar.

Conjunt de dades: per a cada visualització enllaçada, 1 conjunt de dades amb el mateix nom que la visualització.

Esquema d'exportació

Cada fila de la taula de BigQuery representa i esdeveniment.

Dades d'esdeveniment úniques de Google Analytics 4

Tot i que hi ha alguns camps de Google Analytics 4 que són essencialment el mateix que els camps de Universal Analytics (per exemple, device.category i device.deviceCategory), hi ha més diferències que les semblances entre les dades d'esdeveniments de GA4 i les dades de peticions de fitxer de UA.

Esquema d'exportació

Cada fila d'una taula de BigQuery representa una sessió.

Dades de petició de fitxer que són úniques de Universal Analytics

Tot i que hi ha alguns camps de Universal Analytics que són essencialment iguals que els camps de Google Analytics 4 (per exemple, device.deviceCategory i device.category), hi ha més diferències que semblances entre les dades de peticions de fitxer de UA i les dades d'esdeveniments de GA4.

Recursos relacionats

Consulteu la Guia per a desenvolupadors de BigQuery a fi d'obtenir més informació sobre: