Denne artikkelen handler om Google Analytics 4-områder. Hvis du bruker Universal Analytics-områder, finner du informasjon om disse i Universal Analytics-delen i denne brukerstøtten.

En definisjon av primære dimensjoner

Med primær dimensjon mener vi nøkkelverdien den aktuelle rapporten sorteres etter og/eller er tuftet på.

I mange rapporttabeller vises det en rad for hver primære dimensjonsverdi. Hvis du for eksempel velger «By» som den primære dimensjonen, og det finnes data om Lima, Berlin og New York, får tabellen tre rader – én for hver av disse tre byene.