Tämä artikkeli koskee Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksia. Jos käytät vielä Universal Analytics ‐mittauskokonaisuutta, joka ei enää käsittele dataa 1.7.2023 alkaen (Analytics 360 ‐mittauskokonaisuudet: 1.10.2023 alkaen), siirry Universal Analytics ‐osioon.

Laitteen tunnus

Selain- tai mobiilisovelluspohjainen tunnus yksittäiselle, anonyymille verkkosivustolle tai mobiilisovelluksen käyttäjälle.

Verkkosivustolla laitteen tunnus perustuu _ga-evästeen sisältämään asiakastunnuksen mittauskokonaisuuteen. iOS- tai Firebase-sovelluksessa laitteen tunnus määräytyy sovellusesiintymän tunnuksen mukaan.

Laitteen tunnus on yksi käytettävissä olevista raportointi-identiteettiavaruuksista.

Automaattisesti luotu ja määritetty sovellusesiintymän tunnus

Yleisen sivustotagin API-tiedot