[GA4] Laitteen tunnus

Selaimeen tai mobiilisovellukseen perustuva tunniste, joka koskee yksittäistä, pseudonyymiä verkkosivuston tai mobiilisovelluksen käyttäjää.

Verkkosivustolla laitteen tunnus perustuu _ga-evästeen asiakastunnuksen mittauskokonaisuuteen. IOS- tai Firebase-sovelluksessa laitteen tunnus määräytyy sovellusesiintymän tunnuksen mukaan.

Laitteen tunnus on yksi käytettävissä olevista raportointi-identiteettiavaruuksista.