[GA4] Identificador de dispositiu

Identificador basat en un navegador o una aplicació mòbil per a un únic usuari pseudonimitzat del lloc web o de l'aplicació mòbil.

En un lloc web, l'identificador de dispositiu obté el seu valor de la propietat Client-ID de la galeta _ga. En una aplicació d'iOS o de Firebase, l'identificador de dispositiu obté el seu valor de l'identificador d'instància d'aplicació, que identifica una instal·lació única de l'aplicació.

L'identificador de dispositiu és un dels espais d'identitat per als informes disponibles.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda