[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Exploracions: crear i analitzar un embut de conversió

Feu servir la tècnica d'exploració de l'embut de conversió a Exploracions per crear embuts de conversió a partir de dimensions, mètriques i esdeveniments. Els embuts de conversió poden representar qualsevol cosa, des d'una sèrie específica de pantalles o pàgines, una successió d'esdeveniments o un conjunt de canvis d'atributs demogràfics, fins a qualsevol combinació successiva de dimensions, mètriques i esdeveniments que vulgueu analitzar.

Per exemple, el primer pas pot ser:

• El sexe coincideix exactament amb dona.
  • I
  • L'edat coincideix exactament amb la franja 25-34.
  • I
  • La categoria del dispositiu coincideix exactament amb mòbil.

I el segon pas pot ser:

• El nom de pantalla conté new_arrivals.

L'exploració de l'embut de conversió us permet veure si la taxa de finalització i la taxa d'abandonament en cada pas coincideix amb les vostres expectatives, per exemple, si la combinació d'anuncis i de contingut és prou convincent per atraure els usuaris que us interessen i fomentar que completin les conversions que voleu.