Analyysi: Segmenttien päällekkäisyyden tutkiminen

Analyysin Segmenttien päällekkäisyys ‑tekniikan avulla voit nähdä jopa kolmen segmentin päällekkäisyyden.

Saatat esimerkiksi haluta nähdä, kuinka moni käyttäjä reagoi sisältöösi sekä mobiililaitteella että tietokoneella, ja katsoa tämän jälkeen, meneekö kyseinen käyttäjäsegmentti päällekkäin konvertoituvien käyttäjien kanssa. Jos kyseiset segmentit menevät merkittävästi päällekkäin, voit käyttää reittianalyysitekniikkaa selvittääksesi, alkaako konversioreitti yleensä mobiililaitteelta ja päättyykö se tietokoneelle.

Saatat myös haluta nähdä tietokoneen tai mobiililaitteen käyttäjien ja tietyssä maassa tai kaupungissa olevien käyttäjien päällekkäisyyden. Tämän tiedon avulla voit päättää, mihin haluat keskittää mainosostot.