Secundaire dimensie: definitie

De sleutel/waarde die een aanvullend sorterings- en/of verzamelniveau voor uw rapport biedt.

In veel rapporttabellen wordt een rij weergegeven voor elke mogelijke combinatie van primaire en secundaire dimensiewaarden. Als u bijvoorbeeld Plaats als primaire dimensie en Gebruikerstype als secundaire dimensie selecteert en er gegevens zijn voor New York, Lima en Berlijn, bevat de tabel zes rijen: New York, nieuwe gebruikers; New York, terugkerende gebruikers; Lima, nieuwe gebruikers; Lima, terugkerende gebruikers; Berlijn, nieuwe gebruikers; Berlijn, terugkerende gebruikers.