Toissijaisen ulottuvuuden määritelmä

Tärkeä arvo, joka tuo yhden lajittelu- ja koontitason lisää raportteihin.

Useissa raporttitaulukoissa näkyy rivi kullekin mahdolliselle ensisijaisen ja toissijaisen ulottuvuuden arvon yhdistelmälle. Jos esimerkiksi valitset ensisijaiseksi ulottuvuudeksi kaupungin ja toissijaiseksi ulottuvuudeksi käyttäjätyypin ja jos saatavilla on New Yorkia, Limaa ja Berliiniä koskevaa dataa, taulukossa on kuusi riviä: New York, uudet käyttäjät; New York, palaavat käyttäjät; Lima, uudet käyttäjät; Lima, palaavat käyttäjät; Berliini, uudet käyttäjät; Berliini, palaavat käyttäjät.