Sekundær dimension: Definition

Nøgleværdi, der giver din rapport en større grad af sortering og/eller sammenlægning.

Mange rapporttabeller viser en række for hver mulig kombination af primære og sekundære dimensionsværdier. Hvis du for eksempel vælger "by" som den primære dimension og "brugertype" som den sekundære dimension, og der findes data for New York, Lima og Berlin, vil tabellen have seks rækker: New York, nye brugere; New York, tilbagevendende brugere; Lima, nye brugere; Lima, tilbagevendende brugere; Berlin, nye brugere og Berlin, tilbagevendende brugere.