[GA4] Rapport

Google Analytics verzamelt gegevens van uw websites en apps om rapporten te maken die inzicht bieden in uw bedrijf. U kunt rapporten gebruiken om verkeer bij te houden, gegevens te onderzoeken en inzicht te krijgen in uw gebruikers en hun activiteiten.

Als Analytics gegevens krijgt, ziet u de gegevens in het rapport Realtime en kort daarna in uw andere rapporten. Sommige gegevens in uw rapporten worden verzameld via uw websites en apps nadat u Google Analytics heeft ingesteld. Voor andere gegevens zijn aparte instellingen nodig.

U kunt al uw rapporten bekijken door links op Rapporten Rapporten te klikken. Meer informatie over rapporten