[GA4] Skapa en remarketingmålgrupp

När du skapar en målgrupp exporteras den automatiskt till något av de konton som du har länkat till Analytics (till exempel ditt Google Ads-konto). Därefter kan du använda målgrupperna i kontona som utgångspunkt för remarketing.

Du kanske till exempel vill använda remarketing för användare vars tidigare beteende innehåller händelsen first_open men inte händelsen in_app_purchase, eller som innehåller händelsen add_to_cart men inte händelsen purchase.

Läs mer om hur du skapar målgrupper och använder inkluderings- och uteslutningsvillkor.

Tänk på att iOS-appanvändare som inte tillåter spårning av sin aktivitet (via ATT-uppmaningen) inte inkluderas i målgrupper som exporteras till Google Ads.