[GA4] Crear un públic de remàrqueting

En crear un públic, s'exporta automàticament a qualsevol dels comptes que hàgiu enllaçat a Analytics (per exemple, el compte de Google Ads). Podeu fer servir el públic d'aquests comptes com a base per al remàrqueting.

Per exemple, és possible que us interessi fer remàrqueting per a usuaris amb un historial de comportament que inclogui l'esdeveniment first_open, però no l'esdeveniment in_app_purchase, o que inclogui l'esdeveniment add_to_cart, però no l'esdeveniment purchase.

Obteniu més informació sobre la creació de públics i sobre l'ús de les condicions d'inclusió i exclusió.

Tingueu en compte que els usuaris de l'aplicació d'iOS que desactiven el seguiment de la seva activitat (a través de la sol·licitud de l'ATT) no s'inclouran als públics que s'exportin a Google Ads.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda