Raportointi: konvertoituvien ja ei-konvertoituvien käyttäjien vertailu

Tämä ohjekeskuksen artikkeli liittyy Sovellus + Verkko ‑omaisuuden betaversioon.

Analytics-sovellus ei tällä hetkellä tue Sovellus + Verkko ‑omaisuuksia.

Voit verrata konvertoituvia ja ei-konvertoituvia käyttäjiä seuraavasti:

1. Luo konversiotapahtumat, joita haluat verrata.
  2. Merkitse kyseiset tapahtumat konversioiksi Analyticsissa.
  3. Luo kullekin konversiotapahtumalle yksi yleisö, johon tapahtuma on sisällytetty, ja toinen yleisö, josta tapahtuma on poissuljettu.
  4. Vertaa yleisöjä raporteissa vertailujen avulla.

Kun vertailut on otettu käyttöön raporteissasi, voit verrata kummankin yleisön käyttäytymistä ja määritteitä rinnakkain.

Voit myös luoda vertailuja konversiotapahtumien perusteella Analyysissa.

Lue lisää:

1. Tapahtumien kirjaaminen (Android | iOS | verkko)
  2. Tapahtumien merkitseminen konversioiksi
  3. Yleisöjen luominen
  4. Vertailujen käyttäminen raporteissa