Raportointi: käyttäjien säilyttäminen

Tämä ohjekeskuksen artikkeli liittyy Sovellus + Verkko ‑omaisuuden betaversioon.

Analytics-sovellus ei tällä hetkellä tue Sovellus + Verkko ‑omaisuuksia.

Klikkaa vasemmanpuoleisesta ruudustaKäyttäjät. Voit tutkia käyttäjien säilyttämiseen liittyvää dataa seuraavien korttien avulla:

• Käyttäjäuskollisuus: Päivittäisten aktiivisten käyttäjien määrä suhteessa kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien määrään (DAU/MAU), päivittäisten aktiivisten käyttäjien määrä suhteessa viikoittaisten aktiivisten käyttäjien määrään (DAU/WAU) sekä viikoittaisten aktiivisten käyttäjien määrä suhteessa kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien määrään (WAU/MAU).
  • Käyttäjien toiminta ajan kuluessa: Kuukausittaisia, viikoittaisia ja päivittäisiä aktiivisia käyttäjiä koskevat trendiviivat.
  • Käyttäjien toiminta kohortin mukaan: Viikoittaisia kohortteja (seitsemän peräkkäisen päivän aikana hankittuja käyttäjiä) koskevat päivittäisten käyttäjien säilyttämisen prosenttiosuudet.