Engagemang: definition

All användarinteraktion med din webbplats eller app.

Exempel:

För en innehållsutgivare kan engagemanget handla om att en person rullar långsamt nedåt på sidan, vilket indikerar att personen rullar för att läsa i stället för att rulla för att ta reda på artikelns längd.

För en e-handelswebbplats kan det handla om att en person läser produktinformation eller stannar kvar på en sida under en viss tid.

För en app för banktjänster online kan det handla om att en person kontrollerar sitt kontosaldo.

För en webbplats för en skola kan det handla om att en person tittar på en informationsvideo.