En definisjon av interaksjoner

Dette viser til enhver interaksjon brukere har med appen din eller nettstedet ditt.

Eksempel:

For en innholdspublisist kan det at brukeren ruller sakte nedover siden, utgjøre en interaksjon. Dette indikerer nemlig at brukeren ruller ned for å lese i motsetning til å rulle ned for å finne ut hvor lang artikkelen er.

For en nettbutikk kan en interaksjon være at brukeren ser på detaljert produktinformasjon eller oppholder seg en viss tid på en side.

For en nettbankapp kan en interaksjon være at brukeren sjekker kontosaldoen.

For et nettsted tilknyttet en utdanningsinstitusjon kan en interaksjon være at brukeren ser på en informasjonsvideo.