Betrokkenheid: definitie

Elke gebruikersinteractie met uw site of app.

Voorbeeld:

In het geval van een contentuitgever kan betrokkenheid langzame scrollacties op de pagina omvatten, wat aangeeft dat de gebruiker scrollt om iets te lezen in plaats van scrollt om de lengte van het artikel te bekijken.

In het geval van een e-commercesite kan betrokkenheid de weergave van productinformatie omvatten of de besteding van een bepaalde tijd op een pagina.

In het geval van een app voor internetbankieren kan betrokkenheid de controle van het saldo op de rekening omvatten.

In het geval van een site van een instelling voor hoger onderwijs kan betrokkenheid de weergave van een informatieve video omvatten.