Engagement: Definition

Enhver brugerinteraktion med dit website eller din app.

Eksempel:

For en indholdsudgiver kan engagement være langsom nedrulning på siden, hvilket indikerer, at brugeren ruller for at læse og ikke for at se artiklens længde.

For et e-handelswebsite kan engagement være at læse produktoplysninger eller bruge et bestemt stykke tid på en side.

For en netbank-app kan engagement være at kontrollere en kontosaldo.

For et gymnasiewebsite kan engagement være at se en informativ video.