[GA4] Konverteringshendelse

En konverteringshendelse er en hendelse du merker som en konvertering siden hendelsen måler en handling som er viktig for at bedriften din skal oppnå gode resultater. Når noen utløser hendelsen ved å utføre handlingen, registreres en konvertering i Google Analytics, og den blir vist i rapportene dine.

Opprett og rediger hendelser

Hvis du allerede samler inn en hendelse som ikke helt måler det du ønsker å måle som en konvertering, kan du opprette eller redigere hendelser i Analytics og så merke hendelsene som konverteringer.

Bekreft konverteringshendelser

Du kan bruke DebugView for å bekrefte at du samler inn hendelsen, og at Analytics behandler hendelsen som en konvertering. Hendelser som ikke er konverteringshendelser, er merket med blått og et klikkeikon, og konverteringshendelser er merket med grønt og et flaggikon i DebugView.