[GA4] Konversiotapahtuma

Konversiotapahtuma on tapahtuma, jonka merkitset konversioksi, koska se mittaa liiketoimintasi kannalta tärkeää toimintaa. Kun joku käynnistää tapahtuman tekemällä kyseisen asian, Google Analyticsissa kirjataan konversio, joka näkyy raporteissasi.

Tapahtumien luominen ja muokkaaminen

Jos keräät jo tapahtuman, joka ei täysin mittaa sitä, mitä haluat mitata konversiona, voit luoda tai muokata tapahtumia Analyticsissa ja merkitä sitten ne konversioiksi.

Konversiotapahtumien tarkistaminen

Voit tarkistaa DebugView'n avulla, että tapahtuman tiedot kerätään ja että Analytics käsittelee tapahtuman konversiona. DebugView'ssa muut kuin konversiotapahtumat on merkitty sinisellä klikkauskuvakkeella ja konversiotapahtumat puolestaan vihreällä lippukuvakkeella.