[GA4] Konverteringshændelse

En konverteringshændelse er en hændelse, som du markerer som en konvertering, fordi hændelsen måler en handling, der er vigtig for din virksomheds succes. Når en bruger aktiverer hændelsen ved at foretage den relevante handling, registreres der en konvertering i Google Analytics, og denne konvertering bliver vist i dine rapporter.

Opret og rediger hændelser

Du kan oprette eller redigere hændelser i Analytics og derefter markere hændelserne som konverteringer, hvis du allerede har aktiveret indsamling af en eller flere hændelser, som ikke helt opfylder dine behov med hensyn til konverteringsmåling.

Verificer konverteringshændelser

Du kan bruge DebugView til at verificere, at der indsamles data om en bestemt hændelse, og at hændelsen behandles som en konvertering i Analytics. I DebugView er hændelser, der ikke er registreret som konverteringshændelser, markeret med blåt med et klikikon, og konverteringshændelser er markeret med grønt med et flagikon.